Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Com a entitats de MésOpcions, la Revista Opcions ens ofereix el 20% de descompte en la seva subscripció. Totes les persones membres del CEESC podreu gaudir d’aquest avantatge fins el dia 14 de gener. 

Opcions és una revista especialitzada en consum conscient. Hi ha una pila coses que podem fer per viure de forma més sostenible i moltes són senzilles i estan al nostre abast. La tasca d’Opcions és donar a conèixer aquestes alternatives i animar tothom a passar-se al consum conscient. 

El CEESC i la cooperativa Opcions de Consum Responsable, SCCL (mésOpcions) vam signar un acord que permet a tots els membres del CEESC a accedir a avantatges cooperatius i al consum de productes i serveis d’entitats d’economia solidària.

Es tracta d’un acord que proporciona, sense cap cost, l’accés a la plataforma de consum mésOPCIONS a tots els col·legiats i col·legiades i amics i amigues del CEESC. Podeu consultar tots els avantatges de pertànyer a la cooperativa a la seva web.