Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Masculinitat i com transmetem el model patriarcal. O com els nostres cossos porten inscrits els constructes socials (Girona)

Data: Dimecres, 27 de setembre, a les 18.00h.
Lloc: Delegació del CEESC a Girona. Ibèria, 4, Girona.

Ja fa anys que es qüestiona el model patriarcal com una cosa caduca que és necessària trencar, reinventar… entre totes i tots. Però el patriarcat no és només un conjunt d'idees o maneres de veure la vida. El model ha anat calant en la nostra manera de fer (sistema) i estar al món (el món corporal). És difícil provocar canvis només a nivell mental ja que som una mica més que éssers racionals. Transmetem emocions, de vegades, contradictòries amb les nostres paraules. Conèixer i despertar la nostra naturalesa, la nostra intuïció, i no respondre a mandats patriarcals, ens fa més humans i més propers. Què transmetem? Som conscients de com està gravat en la nostra vida i el nostre dia a dia?

En aquesta Càpsula respondrem a aquestes qüestions i proposarem un curs per aprofundir en els efectes que té el patriarcat sobre el nostre cos per poder reconèixer les actituds i reconduir-les tant a nivell personal com professional, a través, també, d’exercicis on s’experimentarà més enllà de les paraules.

A càrrec de: Marino de la Cruz. Educador social. Col·legiat 8194 del CEESC. Terapeuta Gestalt i corporal integratiu. Membre fundador del col·lectiu “Homes en re-visió”. Director de l’Espai Gestalt Olot.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

Si t’interessa aquesta Càpsula, també et pot agradar:

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 27-09-2017 18:00
Finalització de l'activitat 27-09-2017 19:30
Localització
Girona
Ibèria, 4
Girona