Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Banner superior agenda

CÀPSULA: Sobre les pràctiques restauratives

Data: dijous 5 d’octubre a les 17:30h.
Lloc: Seu del CEESC a Lleida. Rambla Ferran, 32.

Aquesta Càpsula serveix per justificar 2 hores de formació bianual obligatòria dels mediadors i les mediadores.

Les pràctiques restauratives ofereixen eines que permeten prevenir, detectar, gestionar i resoldre les situacions de conflicte o problemes en diferents àmbits (familiar, educatiu, judicial i comunitari) per tal de millorar la convivència i reforçar els vincles afectius entre les persones afectades per aquestes situacions.

Les pràctiques restauratives es poden aplicar en qualsevol grup de persones que vulguin millorar les seves relacions interpersonals, gestionar de forma dialogada i participativa els seus conflictes, crear un clima favorable a la convivència i reforçar valors fonamentals.

A càrrec de: Ariadna Gomà, educadora social i tècnica del CEESC a Lleida i col·legiada número 10.205. I Míriem Solsona, educadora social amb experiència en àmbit comunitari, els serveis socials, infants i joves. Vicepresidenta del CEESC. Col·legiada número 7.692.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 05-10-2017 17:30
Finalització de l'activitat 05-10-2017 19:30
Localització
Lleida
Rambla de Ferran, 32, 25007 Lleida, Lleida, España
Lleida