Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Com estan treballant els professionals d’educació social a les escoles i instituts? Mostra d’experiències

CÀPSULA: Com estan treballant els professionals d’educació social a les escoles i instituts? Mostra d’experiències

Data: Dimarts, 22 de maig a les 18.00h.
Lloc: Seu del CEESC a Barcelona.

Els replantejaments actuals sobre què és l’educació, quines finalitats ha de perseguir i qui s’ha d’implicar en aquesta tasca estan incidint de ple dins l’educació escolar. La realitat que l’escola és un ens social que influencia i està influenciada pel territori on es troba, que l’educació integral –finalitat de l’educació escolar- ha de ser coresponsabilitat dels diferents agents educatius i que les accions educatives necessiten de mirades interdisciplinàries, posa de manifest la necessitat de comptar amb els coneixements i competències professionals de les educadores i educadors socials en escoles i instituts.

Tanmateix, aquest espai de treball, per educadores i educadors socials no està reconegut i, per tant, no establert ni regulat. No obstant, educadores i educadors socials anem obrin escletxes per on poder aportar les nostres experiències i mirades a escoles i instituts. Són camins diversos que ajuden a anar perfilant funcions i finalitats del professional de l’educació social dins l’àmbit escolar i que lluiten per estar considerat com a membre de la comunitat educativa.

Amb la intenció d’anar fent camí, reconèixer i reivindicar la tasca de la figura professional d’educació social dins escoles i instituts, des del grup d’Educació social i escola del CEESC us presentem aquesta Càpsula– primer pas de construir coneixement- que exposa experiències de treball d’educadors i educadores socials a escoles o instituts. És un propòsit que el grup vol compartir amb vosaltres per tal que totes plegades coneguem el que s’està fent, fem soroll, reivindiquem i anem assolint fites i reptes que ens portin al reconeixement de la tasca de l’educadora i l’educador social en l’àmbit escolar.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

Amb el suport de:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 22-05-2018 18:00
Finalització de l'activitat 22-05-2018 19:30
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona