Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: Pedagogia d’Emergència: la pedagogia Waldorf en situacions de catàstrofe i trauma

CÀPSULA: Pedagogia d’Emergència: la pedagogia Waldorf en situacions de catàstrofe i trauma

Data: Dijous, 14 de juny a les 18.30h.
Lloc: Seu del CEESC a Barcelona.

Les catàstrofes naturals, les situacions de crisi provocades per accidents, o la violència en general, són situacions potencialment traumàtiques que si no s’atenen en les primeres setmanes poden provocar l’aparició de trastorns d’estrès posttraumàtic i generar malaltia mental a llarg termini. La Pedagogia d’Emergència és una proposta per mirar el trauma des de la mirada de l’ésser humà amb què la Pedagogia Waldorf acompanya els infants a l’escola, per treballar-hi la integració dels esdeveniments potencialment traumàtics, com uns primers auxilis anímics que enforteixin les pròpies forces d’autocuració.

A càrrec de: Joan del Rio, educador social, col·legiat 10.117. Té un Màster de la UdG en Formació en Psicoteràpia i Teoria del Vincle Afectiu i és membre de l’Associació Catalana de Psicologia Clínica-Evolutiva i Psicoteràpia del Vincle Afectiu (ACPCE-VA) i formació en Pedagogia Waldorf. És fundador de l’Associació de Pedagogia d’Emergència de Catalunya.

Més informació

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

 ---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

Amb el suport de:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 14-06-2018 18:30
Finalització de l'activitat 14-06-2018 20:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona