Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CÀPSULA: L’educador/a social al món penitenciari

Data: Dimarts, 16 de gener a les 17.30h.
Lloc: delegació del CEESC al Camp de Tarragona.

Les penes privatives de llibertat i les mesures de seguretat han d’orientar-se vers la reeducació i la reinserció social
(article 1 de la Llei orgànica general penitenciària, LOGP)

L’educació social –junt amb d’altres disciplines i metodologies– té un paper destacat davant la missió d’aconseguir la reinserció social de les persones condemnades a penes privatives de llibertat.

Què podem fer des del món penitenciari perquè les persones puguin construir el seu itinerari?

És un repte la mediació social, cultural i educativa en el marc penitenciari? Quines són les propostes que fem i/o podem fer perquè prengui forma la nostra acció educativa?

En aquesta Càpsula, dues educadores socials, Mónica Aragón i Isa Piñeiro, ens explicaran, en primera persona, la seva tasca professional en el Centre Penitenciari de Mas d'Enric a El Catllar amb l'objectiu de desgranar les respostes a aquestes qüestions i conèixer el seu dia a dia en el món penitenciari.

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

En conveni amb:

 

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 16-01-2018 17:30
Finalització de l'activitat 16-01-2018 19:30
Localització
Camp de Tarragona
Pau Claris, 2
Camp de Tarragona