Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Debat 20è aniversari del CEESC a Girona. Lleure i Educació Social i Lliurament de premis del III Concurs de contes per educar en valors: Coneix els teus drets

AQUEST DEBAT HA PATIT UN CANVI DE DATA!

Debat 20è aniversari del CEESC a Girona Lleure i Educació Social  / Lliurament de premis del III Concurs de contes per educar en valors: Coneix els teus drets

 

Data: Dissabte, 25 de novembre, a les 10.00h.
Lloc: Seu del CEESC a Girona. Ibèria, 4.
#LLEUREISOCIAL

L’educació social, lluny d’esdevenir un espai tancat i monocolor, incorpora en el seu fer diari multitud d’acolorits matisos i entorns de treball que li donen la seva especificitat i potencial transformador. L’educadora o educador social ha de tenir moltes eines i saber moure’s en variats camps d’intervenció per a despertar, potenciar i crear factors de resiliència.

Sovint, en els equips, ens trobem treballant conjuntament amb altres actors socials, uns d’aquests seran els professionals del lleure i se’ns desvetllen preguntes que intentarem contestar en aquest espai de debat, en motiu del 20è aniversari del CEESC.

A la seu del CEESC de Girona convidarem persones relacionades amb els dos mons i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball. Tot això, com no podria ser d’altra manera, ho farem aportant creativitat a l’acte i pretenent que sigui amè i alhora profitós per als assistents i per a la professió en general.

Durant l'acte també tindrà lloc l'entrega de premis del III Concurs de Contes "Coneix els teus drets" i la presentació del llibre resultant.

PROGRAMA

10.00h Benvinguda i presentació

  • Ruben Fornós, president de la Junta delegada del CEESC a Girona.   

10.15h Conferència: “El lleure, educació o entreteniment?”

  • Alfons Martinell, en el camp de l’educació de forma àmplia (formal i no formal) ha esdevingut expert en diversos camps i té amb una llarga trajectòria entre l’educació i la gestió, cooperació i desenvolupament cultural i polítiques culturals territorial. És doctor en Ciències de l'Educació per la Universitat de Girona, i llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és director de la Càtedra Unesco “Polítiques Culturals i Cooperació” de la Universitat de Girona. (www.alfonsmartinell.com).

11.00h Intercanvi d’impressions amb el públic

11.15h Cafè Xerring (de xerrar al passadís)

11.30h Aportacions externes a través de la projecció del vídeo: “Lleure i educació social, un còctel exquisit”, i tot seguit Taula rodona, coordinada per Pep Plana, membre de la Junta delegada del CEESC de Girona, amb la participació de:

  • Lyli Canté, monitora de lleure que treballa en el món social.
  • Jordi Iglesias, educador social i director d’escola d’educació en el lleure.
  • Assumpció Costals, educadora social i directora d’activitats d’educació en el lleure infantils i juvenils.

12.30h Intercanvi d’impressions amb el públic

13.00h Lliurament de premis del III Concurs de contes per educar en valors: Coneix els teus drets i presentació del llibre a càrrec de Maria Rosa Monreal, presidenta del CEESC

13.45h Lectura de conclusions de la jornada-debat a càrrec de Meri Raurich, membre de la Junta delegada del CEESC a Girona.

I tot seguit, preparació d’un còctel dramatitzat de la mà de Salvi Ferrer, un bàrman molt especial, i degustació i xerrades de passadís fins a que en tinguem prou.

Inscripció:
Activitat gratuïta, prèvia inscripció en aquest enllaç.

L'acte es retrasmetrà en directe per streaming.

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 25-11-2017 10:00
Finalització de l'activitat 25-11-2017 14:00
Localització
Girona
Ibèria, 4
Girona