Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Direcció i lideratge d’equips de Serveis Socials

CURS: Direcció i lideratge d’equips de Serveis Socials

Durada: 12 hores. 3 sessions de 4 hores 

Dates: Dilluns 7, 14 i 21 de maig, de 16 a 20h.

Lloc: Seu social CEESC al Camp de Tarragona.

La gestió de les persones i equips de treball es configura com un element fonamental per al creixement de les organitzacions. L’adquisició de competències directives i la identificació i desenvolupament dels estils de lideratge esdevenen elements estratègics per a l’èxit de les intervencions. El curs està adreçat a professionals que encara no s’hagin iniciat en la direcció d’equips dels serveis socials bàsics i/o especialitzats.

Treballarem des d’una metodologia vivencial, combinant elements teòrics i casos pràctics, amb la finalitat d’afavorir un espai de reflexió conjunt i de construcció de coneixement compartit. El curs permet adaptar els continguts als diferents contextos de treball amb independència de l’àmbit d’actuació. El rol de les formadores s’orientarà a facilitar l’intercanvi i a generar noves línies de pensament al voltant de la funció directiva.

Objectius

  • Donar eines per a la direcció i gestió dels equips.
  • Coneixement propi amb la finalitat d’identificar estils de lideratge.
  • Adquirir habilitats per desenvolupar les competències directives del lideratge situacional.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: Marta Fité, educadora social col·legiada 791, llicenciada en Psicologia. Directora territorial de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona. Professora associada a la UB. Anna Soler, treballadora social. Postgrau en Gestió de Projectes de Serveis Socials. Màster en Direcció de Polítiques Públiques Locals. Directora territorial de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Descomptes

50% de descompte per a persones col·legiades i amigues del CEESC a l'atur.

També pots beneficiar-te de descomptes en els següents casos:

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si ets membres del col·lectiu professional que ha proposat l'activitat, tindràs la inscripció gratuïta.
  • Si ets alumne d'alguna d'aquestes universitats o membre d'una d'aquestes entitats o d'algun altre col·legi professional que pertanyi a l'Associació Intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondrem amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

Termes i condicions d’inscripció i pagament a activitats formatives.

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 07-05-2018 16:00
Finalització de l'activitat 21-05-2018 20:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 40€
No col·legiats/ades: 70€
Persones aturades i/o pensionistes 55€
Localització
Camp de Tarragona
Pau Claris, 2
Camp de Tarragona
Ja no acceptem inscripcions per a aquesta activitat