Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Diversitat Religiosa

Activitat gratuïta, finançada per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Està destinada a membres del CEESC, tot i que si queden places lliures podran ser ocupades per tota persona interessada.

Dates: 11,12 i 13 de juliol de 10 a 14 h.

El context religiós de Catalunya ha experimentat canvis importants, al llarg dels darrers decennis, causats fonamentalment pels fenòmens migratoris i pels processos de globalització. En aquest sentit, destaca l’increment que ha experimentat la diversitat religiosa, que s’ha traduït en un augment del nombre de confessions presents a Catalunya i dels seus centres de culte.  

Aquesta diversitat implica reptes per al conjunt de la ciutadania i impacta en els diferents àmbits, inclòs l’educatiu. Per la seva funció, l’àmbit educatiu es converteix en un espai privilegiat de formació en ciutadania i hàbits de socialització i relació, i en el cas de l’educació en el lleure, esdevé una oportunitat d’intervenció des de l’educació no formal. 

Aquest curs introductori permetrà conèixer una aproximació a la realitat religiosa de Catalunya en l’actualitat, quines són les principals característiques de les confessions que hi estan establertes, el marc legal que regula la llibertat religiosa i les actuacions que les diverses administracions estan duent a terme. El curs està dirigit a professionals i col·laboradors de l’àmbit de projectes socials d’intervenció i d’atenció a persones d’origen divers. I el professorat és especialista en diversitat religiosa. 

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència emès per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Organitzat per: Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 11-07-2016 10:00
Finalització de l'activitat 13-07-2016 14:00
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona