Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Fotografia i activisme – ON LINE. El que no volen que se sàpiga. Fotografia i difon

A partir de l’acord de col·laboració entre el CEESC i la Plataforma/C (ASCEPS Asociación para la Creación de Estudios y Proyectos Sociales en col·laboració amb Trànsit Projectes) us oferim aquesta formació on line, coordinada des de l’espai on line de Plaforma/C.

Fotomovimiento és un grup de fotoactivistes que acompanya i fotografia als moviments socials des del 15 de maig de 2011. Difon les seves imatges en les xarxes, i col·labora amb mitjans de comunicació afins. Actualment compta amb un dels arxius fotogràfics més amplis sobre moviments socials a Europa. Fotomovimiento realitza exposicions, tallers de fotoactivisme i col·labora amb diverses plataformes i organismes en la defensa dels drets humans.

Aquest curs va dirigit a les persones que us agrada la fotografia, teniu inquietuds socials i voleu comunicar i difondre el que succeeix en el vostre entorn. Durant les cinc setmanes que dura el taller, posarem a la vostra disposició les eines necessàries per aconseguir-ho.

Inici: 1 de juliol de 2016
Durada: 5 setmanes
Format: On line

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.


A càrrec de:

  • Rober Astorgano.  Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat del País Basc, va realitzar un Màster en Fotografia General, un màster en Fotografia Documental i de Reportatge i un altre en Fotografia de Moda a IDEP Barcelona, on també va treballar. Ha realitzat diverses exposicions tant a nivell nacional com internacional, ha participat en diversos projectes documentals a l’estranger com la revista "Citysense mag" i ha impartit diversos tallers de fotografia. És membre de Fotomovimiento des de fa tres anys.
    www.roberastorgano.com

  • Tono Carbajo. És artista visual. En el seu treball abasta diferents mitjans com el vídeo, la pintura, les vídeo instal·lacions, la fotografia o les performances. Utilitza la fotografia des de l'any 1998 i les seves obres estan presents en importants col·leccions i museus. Ha exposat de manera individual i col·lectiva en més de dues-centes mostres en diversos països. http://www.tonocarbajo.net/

  • Teresa Forn. Titulada en Fotografia a l' l’Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i en Direcció de Fotografia Cinematogràfica al CECC de Barcelona. Ha treballat en diversos àmbits de la fotografia professional: Fotografia de Moda (Antoni Bernard), Fotografia de Producte (Devisu Studio); i del cinema documental i reportatge: El camí de l'Oblit., Carrer Sant Bartomeu, Ramana’s Garden. És membre de Fotomovimiento des de fa quatre anys. www.teresaforn.com

  • Pedro Mata. Fotògraf. Format a l’Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Entre 1997 i 2008 treballa com a fotògraf oficial de Fira de Barcelona. A partir de 2005 desenvolupa la seva faceta artística, realitza exposicions i forma part del Col·lectiu "La Europa del Aborigen" amb el qual realitza espectacles audiovisuals i publica al gener de 2014 el Llibre de Fotopoemas "EL sòl que pis". Col·lecció Híbrids nº 3 de Comuniter Editorial. Forma part de Fotomovimiento des de fa dos anys. www.pedromatacalvo.com

     

Organitzat per:


En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 01-07-2016 10:00
Finalització de l'activitat 05-08-2016 14:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 110€
No col·legiats/ades: 130€
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona