Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

CURS: Eines de recerca de feina - Inscripcions tancades.

Inscripcions tancades.

Durada: 5 sessions de 4h
Dates: dimecres 2, 9, 16, 23 i 30 de novembre de 16 a 20h
Lloc: Cowork Tarraco. Pau Claris,  2. Tarragona

Ningú s´escapa, en algun moment de la seva vida, de introduir-se en el món de la recerca de feina. Lluny queden les èpoques laborals estàtiques on la feina era per a tota la vida i no ens havíem de preocupar per a res. Avui en dia vivim en un dinamisme continu, on hem de superar-nos constantment i demostrar que estem preparats per al que faci falta. 

Aquest curs ens permetrà endinsar-nos en el funcionament de la nostra intel·ligència emocional, conèixer els nostres objectius laborals i saber quin és el nostre punt de partida, fent front a pors que sovint tenim massa interioritzades. Aprofundir en les tècniques d´autoconeixement i potenciar les nostres habilitats ens permetrà arribar a l`èxit professional i a gaudir-ho en la vida personal, sigui quin sigui el moment vital en què ens trobem. 

Un conjunt d’eines bàsic que ens servirà per a diferents etapes de la nostra vida professional i que podrem reutilitzar.

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs.

A càrrec de: 

Toni Catedra, psicòleg i coach, expert en coaching empresarial i life coach. Acompanya les persones en diferents cicles vitals, per ajudar-los a un millor autoconeixement. Màster en Psicologia de les Organitzacions i Coach acreditat per l’AECOP (Associació Espanyola de Coaching Executiu); 

Marta Foix, psicòloga i consultora, experta en el món de la selecció 2.0/ 5.0, dels  recursos humans, i habituada a potenciar els punts forts  de les persones en la seva trajectòria professional. Màster en Direcció i Administració d´Empreses i Tècnica en Orientació Laboral

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

50% de descompte per a col·legiades i amigues del CEESC a l'atur

En conveni amb:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 02-11-2016 16:00
Finalització de l'activitat 30-11-2016 20:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 60€
No col·legiats/ades: 95€
Persones aturades i/o pensionistes 75€
Localització
Camp de Tarragona
Pau Claris, 2
Camp de Tarragona