Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Ets col·legiat/ada o amic/amiga del CEESC a l'atur i vols seguir formant-te? El CEESC t'hi ajuda!

Durant l’any 2012 es van celebrar 2 vagues generals (29 de març i 14 de novembre). El CEESC, a petició de les treballadores i treballadors del CEESC que van fer el seguiment d’aquestes vagues, va crear un fons per a formació amb els diners descomptats dels seus salaris. Aquest fons era de 1.743,65 €.

Bases del fons de formació:

  • Poden gaudir d’aquest fons els col·legiats i col·legiades que tinguin QUOTA TRIMESTRAL REDUÏDA per a persones aturades. També els amics i amigues del CEESC que demostrin estar en situació d'atur en el moment de realització del curs.
  • Podran finançar el 50% de l’import de les accions formatives realitzades pel CEESC durant el 2016, un màxim d'una formació per quadrimestre i persona col·legiada/amiga del CEESC.
  • S’atorgaran aquests descomptes per ordre de demanda i fins que el fons s’hagi esgotat.