Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Per tal de de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual del CEESC a iniciatives socials i de cooperació.

El CEESC entén la cooperació com "prendre part conjuntament amb altres i donar suport a la realització d’obres i accions que persegueixin un objectiu comú i, en concret, per a la transformació social”.

Més enllà del conjunt d’accions i iniciatives que es duen a terme des del CEESC i que responen a la responsabilitat en cooperació, la present convocatòria respon al compromís de destinar l’1% dels ingressos ordinaris del pressupost anual  a iniciatives socials i de cooperació.

Els projectes presentats a aquesta convocatòria hauran d’enquadrar-se en les següents tipologies:

  • Projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador/a social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social.
  • Projectes innovadors que fomentin l'ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

Bases de la convocatòria 2018 en català i en castellà (fins al 15 de juliol de 2018).