RetinES 2015/2016: Hem tornat i aquesta vegada… de veritat!

Sabem que en anteriors ocasions hem intentat engegar el projecte RetinES però per diferents motius no ha estat possible. Ara ja us podem confirmar que a partir del 27 de març, inaugurem el nou RetinES. Ja podreu presentar-nos els vostres projectes audiovisuals a través de la web Retines.net; segur que l’espera ha valgut la pena.

Per als qui no sapigueu de què us parlem, us en fem cinc cèntims: RetinES és un projecte que té com a objectiu ser un canal web on aportar i generar obres, recursos, eines i projectes audiovisuals des d’una visió socioeducativa que ajudi al desenvolupament professional i que es nodrirà de les aportacions i contribucions de qualsevol persona interessada a participar en el projecte.

És un espai obert en què pot participar tothom a través d’un senzill i ràpid registre a través de la web. La fusió entre els recursos audiovisuals i l’àmbit educatiu ens mostra com ajudar a desenvolupar d’una millor manera el context socioeducatiu tot beneficiant la societat en general i en particular.

Existeixen dues vies de participació, una com a canal web on penjar vídeos de manera desinteressada amb la funció d’aportar instruments per a un ús col·lectiu; i, una altra, participant en els Premis RetinES 2105, on es premiaran, com en anys anteriors, dues modalitats. El premi de la primera modalitat serà per a la millor obra o projecte audiovisual presentat, i el premi de la segona anirà per al millor projecte en construcció, i en benefici a l’acció i/o activitat socioeducativa.

Per participar-hi, cal registrar-se a la web i introduir les dades i la fitxa tècnica de l’obra/projecte audiovisual que s’hi presenti. Us recomanem que les obres estiguin allotjades en servidors com ara youtube o vimeo, i us recordem que disposeu de tot el 2015 per presentar les vostres creacions.

A la web Retines.net trobareu les bases i tota la informació necessària.

Moltes gràcies per l’espera.