El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha comunicat al CGCEES que el Consejo de Universidades ha emès un informe favorable sobre la correspondència entre el títol de Diplomat/ada en Educació Social al nivell 2 del Marco Español de Cualificaciones para la Educación Superior (MECES). El passat 22 de juliol finalitzava el procés d’informació pública.

Què significa l’equiparació? Vol dir que obtindré el Titol de Grau d’Educació Social?

Com que no existia el MECES abans de la implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), els títols anteriors a l’Espai (Arquitecte, Enginyer, Llicenciat, Arquitecte Tècnic, Enginyer Tècnic i Diplomat) no estaven equiparats amb els nous.

En aquest cas, el que pretén l'equiparació és establir la correspondència entre la Diplomatura en Educació Social i el Títol de Grau en Educació Social (nivell 2 del MECES). En cap cas es dóna el títol de grau en educació social o s’homologa. El que es fa és informar que el posseïdor de la Diplomatura en Educació Social té un títol pre-Bolonya que es correspon amb el nivell de grau.

El termini per sol·licitar l’equiparació no s’ha obert. Si voleu obtenir més informació al respecte, consulteu el següent enllaç.

Quan s'obri el termini, ho informarem a través dels nostres mitjans de comunicació.