Des d’aquest mes de gener la seu del CEESC de Girona acull també la nova seu gironina del Col·legi de Pedagogs. Aquesta hi està allotjada a la a través del programa Cruïlles.

Aquesta nova seu permetrà millorar l'atenció dels col·legiats i col·legiades de COPEC de les comarques gironines i disposar d'un espai per portar a terme els esdeveniments que des d’aquest Col·legi es vagin generant en el futur.

A més a més, aquest conveni permetrà crear confluències entre el CEESC i COPEC, enfortint les col·laboracions establertes fins ara i, sobretot, emprendre’n de noves que ens ajudin a explorar noves oportunitats:

  • Disseny de projectes d’interès per als professionals de l’educació social, de la pedagogia i psicopedagogia, altres professionals dels àmbits socioeducatiu i sociocultural, i la ciutadania en general.
  • Organització conjunta d’activitats que fomentin l’acció, la divulgació i recerca en el camp de l’educació social i de la pedagogia i psicopedagogia i, de manera genèrica, de l’acció social i cultural.
  • Organització conjunta de cursos de formació continua i de reciclatge, seminaris, col·loquis i jornades en l’àmbit de treball d’ambdues entitats.

El passat dia 30 es va celebrar la inauguració de la seu Gironina de COPEC, que va comptar també amb la presentació dels Grups de Treball del COPEC, el motor de coneixement al voltant de les especialitats de la Pedagogia i la Psicopedagogia professional.