El passat 31 de març es va tancar el termini per presentar-se als Premis RetinES 2016, que premiaran, com en les dues edicions anteriors, la millor obra o audiovisual, i el millor projecte audiovisual en construcció, amb un premi de 600 o 300 euros, depenent de la modalitat.

En l’actual edició s’hi han presentat un total de 20 obres i projectes audiovisuals que podeu veure a través d’aquest enllaç. Ara el jurat es troba en el període de valorar les propostes. Durant el mes de maig es farà públic a la web i plataforma www.retines.net el nom dels/les finalistes i els/les premiats/des dels Premis RetinES i les seves respectives obres/projectes premiats.

També us recordem de que encara us podeu presentar al Premi al millor projecte audiovisual d’estudiants universitaris d’Educació Social 2016, amb un guardó de 300€. El termini per presentar-s’hi és el 18 de setembre de 2016. Consulteu-ne les bases.

A més a més dels premis, RetinES vol convertir-se en una plataforma on poder trobar i consultar audiovisuals d’interès per a educadores i educadors socials gràcies a la vostra contribució.

El web, plataforma, comunitat www.retines.net és un espai on necessitem la vostra participació. El funcionament és ben senzill, amb un registre de menys d’un minut, començareu a poder enllaçar vídeos o audiovisuals que cregueu d’interès per a la professió i ajudin al desenvolupament professional del món socioeducatiu. RetinES vol ser, per sobre de tot, un recurs, una eina, que es nodrirà de les aportacions i contribucions de qualsevol persona interessada a participar-hi.