El passat dimecres, 25 de gener es va fer una primera reunió a Girona i dimarts, 31 de gener, a Barcelona. L’objectiu principal és promoure el debat, consensuar una resposta com a col·lectiu, elaborar entre totes i tots possibles solucions i dissenyar com fer-les realitat

A la trobada de Girona es van reunir 6 professionals i a Barcelona hi van assistir una trentena.

Van ser unes trobades amb diferents mirades, amb consensos i desacords. Però el que va destacar va ser el malestar generalitzat, el risc dels professionals, i la vulneració dels drets dels infants i adolescents. Tal com deien alguns dels educadors socials presents, s’ha de fer autocrítica i revisar què està fallant i què pot fer cada professional, des del seu dia a dia, sense deixar de defensar la bona feina que es fa.

Després d’aquestes dues primeres reunions, el següent pas acordat és recollir informació sobre quines són les coses que no funcionen del sistema i sobre quines solucions es podrien aplicar, per tal de poder fer una primera anàlisi compartida i obrir vies d'acció.

Tal i com deien membres de la  Junta de Govern del CEESC, és necessària la implicació de la gent, ara és un bon moment per construir, el Col·legi som tots. El discurs del CEESC serà el que elaborem conjuntament amb tots els professionals que formem part d’aquest espai.

Així que si teniu interès a dir-hi la vostra i a construir conjuntament aquest espai, envia’ns un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., tot indicant-nos a quin territori treballes.

Trobareu les dates de les properes trobades en aquest apartat de la web.