Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Ja està actiu el web de la Renda Garantida de Ciutadania amb la informació necessària per poder donar resposta a les possibles consultes dels ciutadans sobre l’RGC i sobre els complements de pensions.

A la web hi ha disponible un Assistent virtual per informar dels requisits per accedir a la prestació. També hi ha un telèfon disponible (900400012).

Podeu consultar també la Guia informativa de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania en català (PDF) i castellà (PDF), que ha publicat la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania. S’hi detallen les característiques d'aquesta prestació, els requisits per accedir-hi i les compatibilitats que té amb altres ajudes.

Les sol·licituds per obtenir la RGC es podran començar a presentar a partir del dia 15 de setembre. El mateix dia es farà un acte de celebració per la posada en marxa d'aquesta prestació a les 19h a la Plaça del Rei de Barcelona.

El CEESC és una de les entitats signants del document de celebració i compromís de la Renda Garantida de Ciutadania.