Un conjunt d’entitats ens hem aplegat per fer possible el primer Mapa d’Educació Comunitària de Barcelona. En ell volem que es vegin aquelles experiències d’educació comunitària que dia a dia realitzen tants i tants educadors i centres a la ciutat.

La proposta tracta de fer visible i posar en valor aquestes accions educatives i pretén construir un mapa del que tots plegats fem a la ciutat. I per a fer-ho, us demanem que dediqueu un molt breu temps a respondre les preguntes que us facilitem en el següent enllaç.

Perquè de vegades, un minut del teu temps és una gran aportació!

El Mapa serà d’accés públic i el presentarem en Taula rodona el desembre d’aquest any en una jornada per poder compartir tots els aprenentatges fets a partir de les vostres col·laboracions. Des d’ara i aquí, esteu convidats a la jornada.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a través del Grup ICE ‘Educació, famílies i comunitat’ en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci d’Educació, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona, l’Associació de Mestres Rosa Sensat, la Federació d’Educació de Comissions Obreres i el Col·legi de Pedagogs i el CEESC som les entitats que hi estem treballant.