Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

El CEESC hem presentat una queixa al Síndic de Greuges de Catalunya per promoure que faci seguiment del compliment de drets fonamentals a l’alimentació, la salut, l’educació, l’habitatge, el treball, uns ingressos mínims, la mobilitat i la participació. 

Ens adherim així a la iniciativa de la Plataforma Pobresa Zero – Justícia Global (PZ-JG), que dona suport a l’actuació d’ofici (número 234/2017) que va obrir el Síndic de Greuges, Rafel Ribó, a l’octubre –després de reunir-se amb representants de la Plataforma— a partir de les reclamacions de la campanya ‘Contra la pobresa i les desigualtats, exigim els nostres drets!’

Al document marc i al manifest de la campanya es detalla el reconeixement legal i es plantegen propostes en relació als diferents drets.

Pobresa Zero – Justícia Global proposa al conjunt d’organitzacions que reclamem una acció més efectiva i corresponsable contra la pobresa i les desigualtats, adherir-se a aquesta iniciativa i donar suport a la queixa presentada.

Més informació sobre a iniciativa i sobre com adherir-se a la queixa.

Sumem plegades contra la pobresa i les desigualtats!