Ponents que participaran a la taula rodona sobre contractació i emprenedoria de la JORNADA: Camins i perspectives professionals de l’Educació Social. #PerspectivES18.

Nina Capacete

 

Graduada en Educació Social, col·legiada 10223. Fundadora i directora de CAMI Gabinet Social Intervenció Conductual. Màster en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i l’Adolescència per la Universitat Ramon Llull. CFGS en Integració Social i cursa un Postgrau en Coaching a l'Institut Integratiu de Barcelona. A més de la tasca a CAMI, actualment treballa en un projecte d'orientació laboral per a joves amb titulació superior.

Joan Muntané Seuba

 

Mestre de formació i educador social de professió, col·legiat 1009. Postgrau d’Atenció Primària i Infància. Fa més de 25 anys que treballa en infàncies, adolescències i famílies, sobretot amb aquelles considerades en risc i, concretament, en Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE). Tot aquest temps ha treballat a la cooperativa Drecera, que aposta per desenvolupar un model teòric des d’on poder pensar les pràctiques que s’hi desenvolupen.

Xavier Puig Santulària

 

Educador social, col·legiat 1158. S'inicia en l'àmbit de la infància, en Centres Residencials d’Acció Educativa. Ha participat en òrgans de govern a plataformes del sector: EAPN-ES (xarxa de lluita contra la pobresa), la Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) i FEDAIA. En aquestes dues darreres legislatures ha format part del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars (CAPSIF) del Govern de la Generalitat de Catalunya. Actualment, és director de l'Associació CEPS (Associació per la Creació d'Estudis i Projectes Socials).

 

Dinamitzen la taula

Fátima Cevallos Correa

 

Educadora social, col·legiada 10372. Treballa en l'àmbit de la participació comunitària juvenil a la Fundació Marianao. Ha rebut el premi del CEESC a l’expedient amb qualificació més alta del grau d’ES, i també el Premi d'Excel·lència Acadèmica, Grau d'Educació Social, Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL). Actualment cursa el Màster Universitari en Models i Estratègies d'Acció Social i Educativa en la Infància i l'Adolescència a la URL.

Elisabet Massons Rabassa

 

Educadora social, col·legiada 2637. Postgrau de Gestió de Residències i Serveis per a la Gent Gran per la URL. Postgrau en Psicogeriatria i Màster en Gerontologia Social. La seva carrera professional ha estat orientada en la gestió i direcció de residències geriàtriques fins a la seva jubilació. Va formar part de la Junta d'ACRA (la patronal de residències geriàtriques i serveis socials per a gent gran) durant 8 anys.