El CEESC va enviar ahir una carta al President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, per tal de transmetre-li el nostre reconeixement a la crida per treballar amb partits, sindicats, entitats i organitzacions rellevants per articular una resposta conjunta i unitària davant la greu situació de vulneració de drets al nostre país.

Les educadores i els educadors socials restem al servei de les persones, tant individualment com col·lectiva i, per a nosaltres, la defensa dels drets ciutadans és un principi. I és per aquest motiu que el CEESC es posa a disposició de Roger Torrent per cooperar en la mesura del possible, per tal de fomentar el diàleg i la mediació com a úniques formes viables de fer front a l’extraordinària situació de conflicte en què estem immersos.

La situació extraordinària que viu el nostre país ens obliga, a tots els agents socials i les institucions, a actuar amb la responsabilitat i el coratge necessaris per propiciar una solució democràtica i dialogada al conflicte.

 

 

Publicat el 28 de març 2018