Un any més us oferim l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta a la Fira BizBarcelona 2018 que tindrà lloc, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, els dies 30 i 31 de maig.

Si esteu col·legiats o sou amics/amigues del CEESC, podeu assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais, demanant-ne l’accés gratuït enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 21 de maig.  Posteriorment us enviarem un codi personal per fer la inscripció telemàtica directament al saló.

El programa de continguts evoluciona per tal d'adaptar-se a les necessitats de les persones emprenedores i empreses, amb la finalitat d'aprofundir en l'impacte de la transformació tecnològica, social, econòmica i empresarial, i mostrar noves tendències que poden inspirar negocis.

Sota el lema "Suma-t'hi", la nova edició del Bizbarcelona s'estructurarà entorn a quatre eixos temàtics: la transformació econtecnològica, social, econòmica i empresarial, i les noves tendències. Els quatre blocs estaran repartits en nou espais on s'oferiran multitud d'eines per a pimes i persones emprenedores, com ara conferències, taules rodones, tallers, assessorament personalitzat, recursos, sessions de networking, entre d'altres.

El bloc de la transformació social abordarà les possibilitats d'emprendre en l'economia social i sostenible, així com els canvis socials i l'aposta per la sostenibilitat com a motors transformadors.

En el marc de BizBarcelona, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya organitza, el 30 de maig al matí un Networking Interprofessional. Una jornada adreçada exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector i d’altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats. Més informació