El proper divendres 15 de juny organitzem una trobada-aperitiu per explicar el Projecte Sèniors a totes aquelles persones col·legiades i excol·legiades majors de 65 anys.

Com ja sabeu, fa cinc anys, diferents educadores i educadors socials que ja havien acabat la seva trajectòria professional es van unir per crear Sèniors, un espai vivencial i un projecte que, amb el suport del Col·legi, assessora nous professionals i orienta estudiants d'Educació Social. Els Sèniors també imparteixen xerrades en universitats o a cicles de grau superior, entre altres iniciatives que el mateix grup decideix dur a terme.

El grup és obert a noves incorporacions! Es reuneixen cada últim dimecres de mes a la seu del CEESC, de 10 a 12.00h. Consulta el seu blog; hi trobaràs fotos de les seves activitats, apunts de les reunions, articles que s'han publicat, les biografies dels seus membres...

Així doncs, si tens més de 65 anys, i tant si t'interessa conèixer el projecte o unir-te al grup, t’esperem a la seu del CEESC a Barcelona, el proper divendres, 15 de juny, a les 12.30h. Confirma'ns que vindràs trucant al CEESC, al telèfon 934 521 008, o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Més informació.