El passat 13 de juny, aprofitant la sacsejada mediàtica de la minisèrie documental "Desemparats" a TV3, el CEESC, de la mà del seu Col·lectiu de Protecció a la Infància i l’Adolescència, va convocar a un debat als diferents agents del sistema de protecció a la infància i a l’adolescència.

Hi van participar una cinquantena de persones, entre professionals de l’educació social, de l’administració catalana i del Síndic de Greuges, representants polítics, famílies i periodistes. 

El debat va voler pivotar entre 4 blocs de propostes: prevenció i atenció a les famílies; temes de caire general, àmbit residencial i acolliment.

L’objectiu era recuperar el consens sobre el que ja fa temps que es va decidir com a col·lectiu que calia fer: revisar el sistema de protecció a la infància i l’adolescència de Catalunya.

Des del CEESC, ens emplacem a seguir treballant-hi, des del Col·lectiu de Protecció a la Infància i l'Adolescència i proposem a totes les persones que hi vulgueu participar a contactar amb nosaltres.


Podeu recuperar tot el debat en aquest vídeo:

 

 

ARTICLES PUBLICATS SOBRE EL DEBAT:


A LES XARXES

Podeu fer el seguiment del que es va parlar a twitter a través de l’etiqueta #debatInfànciaCEESC