El col·lectiu professional en Gent Gran del CEESC, format per professionals vinculades i vinculats al treball amb gent gran des de la perspectiva socioeducativa, ha elaborat un formulari per tal de recollir evidències positives que, des de la tasca de l'educació social, s’estan desenvolupant en el dia a dia en el treball amb gent gran.

Davant dels reptes d'una societat cada cop més envellida, la tasca de l'Educació Social i dels educadors i les educadores serà cada vegada més cabdal per a construir i teixir una societat més digna i compromesa.

És principalment per aquests motiu que el col·lectiu fa aquesta crida, amb un doble objectiu: 

  • Conèixer l’entramat d’educadores i educadors socials que treballen en aquest àmbit, quines tasques realitzen, en quina tipologia de projectes treballen i quins recursos manquen. 
  • Cercar projectes interessants, que s’haurien de reconèixer (aquests i l’equip o el/la professional que el fa possible) per algun motiu.

Si ets educadora o educador social i treballes amb gent gran RESPON EL FORMULARI. I fes-lo arribar a altres educadors i educadores socials que treballen en l'àmbit de gent gran. Comparteix-lo!

Gràcies pel compromís!

Col·lectiu professional en Gent Gran del CEESC