Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Infància i adolescència en risc i literatura

Infància i adolescència en risc i literatura

Dates: 12, 15 i 22 de març, de 17.30h a 19.30h.

Lloc: Art & Paraula. Carrer de l’Art, 80, baixos. Barcelona.

La literatura és transformació personal i social. En aquest curs, l’antropòloga i educadora social Susanna Giménez ens mostrarà com a través de la literatura es poden establir vincles afectius amb nens i joves en situació de vulnerabilitat.

El curs es divideix en tres sessions, dedicades a les etapes d’educació infantil, primària i secundària, respectivament. Des d’una metodologia teoricopràctica, es proposaran activitats per treballar el vincle a partir de la selecció d’àlbums il·lustrats que proposa l’educadora; per detectar indicadors de risc i possibilitats d’intervenció; per debatre al voltant del caràcter terapèutic de la literatura, contraposant l’àlbum il·lustrat a literatura pedagògica; i per veure com la literatura pot ajudar a treballar l’expressió emocional dels menors, a projectar totes les seves inquietuds, posant paraules i imatges, metàfores i dimensió simbòlica, a allò que els passa.

Preu: 55 € (5% de descompte per a membres del CEESC).

Més informació i inscripcions.

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 12-03-2018 17:30
Finalització de l'activitat 22-03-2018 19:30
Localització
Barcelona
Carrer d'Aragó, 141, 08015 Barcelona, España
Barcelona