Butlletí del CEESC núm. 293 · 10 de novembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Queda una setmana per a la Gran Gala de l'Educació Social
Consulta el programa definitu d'actuacions de la Gran Gala de l'Educació Social. Comptarem, entre d'altres, amb la presència de Grup de Teatre Andana, ARTransforma, Cor Apropa, Cor Dona Gospel, Aúpa, Empallassa't i El Caldo. Vine en família, amb amics, amb companys de feina.

[no t'ho perdis!]

Número especial dels Quaderns d'Educació Social
Durant la Gran Gala presentarem el número especial dels Quaderns, el número 19. Aquest any, que el CEESC estem celebrant el nostre 20è aniversari, hem aprofitat per recordar i avaluar aquests 20 anys, reflexionant sobre aquells elements que han estat més rellevants en la nostra professió.
[més info]

Presentem el 3r recull de contes "Coneix els teus drets"
El proper 25 de novembre, durant el debat del 20è aniversari a Girona "Lleure i Educació Social", tindrà lloc l'entrega de premis del III Concurs de Contes "Coneix els teus drets" i la presentació del llibre resultant. El llibre consta de 5 contes i les il·lustracions són d'en Jordi Sales.
[més info]

Et vas perdre el debat d'art i creativitat a Lleida?
El passat 27 d'octubre va celebrar-se a Lleida aquest debat en què vam parlar sobre projectes que enllacen, utilitzen o apliquen l’art com a element o eina educativa. Si no vau poder assistir-hi o seguir el debat per streaming, ara podeu veure el vídeo sencer de l'acte així com les fotos a l'àlbum de flickr.
[més info]

Acompanyament professional, transformació col·lectiva
En aquest acte precrongressual, del 15 de novembre, presentarem les conclusions del II CSSB i es farà la presentació del III CSSB. També tindrà lloc la taula rodona "10 anys de la Llei de Serveis Socials. La construcció col·lectiva dels Serveis Socials: professionals en xarxa, compromís i corresponsabilitat".
[més info]

Ningú està vacunat contra el sensellarisme
Coneixerem les polítiques que es fan en relació amb les persones sense llar per revertir la seva situació d’accés al dret de l’habitatge i quines accions concretes s’estan portant a terme com el Housing First o recompte municipals.
[més info]

PartiCamps a Tarragona
Trobades obertes a tothom amb la finalitat de reflexionar, proposar, exposar, escoltar, compartir i parlar sobre la participació de les persones joves. Es basa en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupa a través del diàleg múltiple i l’intercanvi. La propera trobada és el 21 de novembre a Tarragona.
[més info]

CURS: Eines psicocorporals per a professionals que intervenen amb població vulnerable
A través d’aquesta formació vivencial, coneixerem i donarem resposta a les nostres necessitats, a través de les eines del Sistema Río Abierto, per descobrir els beneficis en la nostra pròpia salut i en la de les persones a qui dirigim el nostre treball.
[més info]

CÀPSULA: Què és, què significa i què aporta la robòtica a l'entorn educatiu?
En aquesta Càpsula DUNA ens respondrà qüestions com ara què significa, aporta o pot aportar la robòtica a l'entorn educatiu i a l'educació formal/no formal o d'on neix i per què en els últims anys s'ha estès el seu ús educatiu. Al blog en vam parlar fa uns mesos.
[article al blog]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat