Butlletí del CEESC núm. 294 · 17 de novembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

El col·legiat David Roman guanya el 5è Premi Quim Grau
El treball guanyador és una aproximació a una proposta metodològica basada en pràctiques restauratives, que té com a objectiu la millora de la vinculació i la convivència dels centres residencials del sistema de protecció a la infància.

[més info]

Ja ha arribat el dia! Gran Gala de l'Educació Social
Aquesta tarda celebrem els 20 anys del Col·legi i tu no hi pots faltar! Seran 6 hores ininterrompudes d’actuacions de dansa, teatre, tallers i música per a tots els públics, des dels més menuts fins als més grans. Encara que només puguis ser-hi una estona segur que t'agradarà haver-ho fet!
[més info]

Debat 20è aniversari a Girona. Lleure i Educació Social
El proper 25 de novembre tindrà lloc aquest debat en què convidarem persones relacionades amb el lleure i l'educació social i cercarem les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball. També hi presentarem el llibre del III concurs de contes per educar en valors "Coneix els teus drets".
[més info]

Anàlisi de la realitat professional als equips de SSB
En el marc de col·laboració estable que el CEESC té amb l’Àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, s’ha elaborat un Dictamen a l'entorn de la realitat professional de les educadores i els educadors socials en els Serveis Socials Bàsics de la província de Barcelona.
[més info]

Apunts d’Art, Creativitat, Transformació i Lo Social
Als apunts sobre el Debat del 20è aniversari del CEESC a Lleida, hi trobaràs les reflexions dels responsables dels projectes Entramat-Taller d’Idees, Art&Coop i Estimaocells i dels professionals de tres organitzacions diferents que treballen amb art com a motor per a la transformació personal o comunitària.
[més info]

Servei d'Orientació Personalitzat
El SOP vol contribuir a la millora de les possibilitats d’ocupació de les persones, facilitar un major coneixement del mercat laboral i permetre avaluar si es disposa de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina, i què pot fer cadascú per augmentar les possibilitats d'aconseguir-la.
[consulteu calendari d'entrevistes]

Des de Sèniors seguim creixent, assessorant i participant
La temporada més activa del projecte Sèniors està a punt d'acabar amb un grup consolidat de 12 professionals jubilats. S’ha treballat sobre els errors que es fan a la vida professional, a través d’exemples propis i reals; aquesta tasca s'ha transformat en un cicle de Càpsules, que comença el proper 30 de novembre parlant sobre delegació.
[més info]

La participació juvenil. Teixint reptes i realitats des de l'ASC
La CASC-CAT, entitat de la qual forma part el CEESC, organitza la Jornada "La participació juvenil. Teixint reptes i realitats des de l’Animació Sociocultural", a Tortosa, en què parlarem sobre la participació com a dret bàsic per a qualsevol jove i un dels elements fonamentals de la ciutadania i de la inclusió social.
[més info]

Per la consolidació, protecció i millora del model educatiu català
El CEESC, com a membre de la TIAC, entitat promotora de Somescola, difonem aquest decàleg. Les entitats aplegades sota el paraigua de Somescola han fet una crida a la comunitat educativa i a la societat en conjunt per seguir posant en valor l'èxit de l'escola catalana.
[llegeix el manifest]

CURS: Conflicte i infància: un abordatge pràctic i sistèmic
Aquest curs fa l’abordatge de com plantejar un treball sistèmic per reduir els comportaments disruptius de nens i nenes als espais socioeducatius. Es presenta una proposta metodològica des d’una mirada sistèmica i des de la visió del conflicte no enfocat en el nen si no en el funcionament del seu sistema de relació.
[inscriu-t'hi]

CÀPSULA: Què és, què significa i què aporta la robòtica a l'entorn educatiu?
DUNA ens respondrà qüestions com ara què significa, aporta o pot aportar la robòtica a l'entorn educatiu i a l'educació formal/no formal, per què en els últims anys s'ha estès el seu ús educatiu, o què hem de tenir en compte si oferim activitats vinculades a la robòtica als nostres centres.
[inscriu-t'hi]

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat