Butlletí del CEESC núm. 296 · 1 de desembre de 2017 · Si no el veus bé, clica aquí

Gran fi de festa del
20è aniversari del CEESC
El 17 de novembre vam celebrar la Gran Gala de l’Educació Social, un acte especial que va posar punt i final a la celebració del 20è aniversari del CEESC. Ens hi vam reunir més de 400 persones. Gràcies a totes i a tots per acompanyar-nos en un dia tan especial!

[més info]

El 15 de desembre celebrem Assemblea Ordinària del CEESC
El proper divendres, 15 de desembre celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC a la seu social del CEESC a Barcelona, a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria. Se sotmetran a aprovació, entre altres, el Pla de treball i les quotes per a l’any 2018.
[més info]

Dia Mundial de la sida. Un salt endavant cap a la fi de la sida
Amb l’objectiu de disminuir els nous casos d’infecció pel VIH, continua sent cabdal conscienciar a la població de la importància de la prevenció, de la detecció precoç i de la necessitat de garantir les llibertats i els drets de les persones per crear una societat sense discriminació cap a les persones afectades.
[més info]

Demana la quota de col·legiació reduïda
Si et trobes en situació d’atur o ets perceptor de pensions sense exercici professional, tens dret a acollir-te a la quota reduïda de 13€ trimestrals. Tens temps per demanar-la o renovar-la fins al 20 de desembre.
[més info]

Demana cita amb el Servei d'Orientació Personalitzat
Els proper 4 i 18 de desembre demana cita amb el SOP si necessites reorientar la teva carrera professional, canviar d'àmbit de treball o tens dubtes sobre com elaborar el teu currículum.
[calendari d'entrevistes]

Quin paper demanem als equips de serveis socials bàsics en relació amb les comunitats?
El treball comunitari es fa en, des de i per al territori? Amb qui s’ha de fer la intervenció comunitària? Estan preparats els professionals dels equips per al treball grupal i comunitari?
[més info]

Debat 20è aniversari del CEESC a Girona Lleure i Educació Social
Ja pots veure el vídeo del debat del 20è aniversari a Girona, en què vam convidar persones relacionades amb els dos mons per cercar les seves sinergies per aportar elements per millorar el treball.
[més info]

CURS: Mediació: taller de casos pràctics
En aquest segon taller de casos pràctics volem reflexionar sobre un cas real de mediació familiar en el conflicte de la ruptura de parella. Es planteja treballar en profunditat tot el procés de mediació des de l’inici i les eines i tècniques a utilitzar, en cada fase de la mediació.
[inscriu-t'hi]

CÀPSULA: La resiliència i la gestió de les emocions actuals
El 13 de desembre, presentarem a Barcelona i a Girona un material pensat per prevenir els trastorns d’estrès i promoure la resiliència infantil després de viure els atemptats de l'estiu, els moments complexos de la societat present de violències a tots nivells o de qualsevol incident traumàtic.
[Barcelona] [Girona]

En anteriors butlletins

El proper 7 de desembre el CEESC fa pont. El proper butlletí el rebràs el 15 de desembre.

AGENDA

Agenda del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat