Butlletí del CEESC núm. 304 · 16 de febrer de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

L’Educació Social i l'assetjament escolar
El CEESC i quatre universitats catalanes signem aquesta carta en què es demana que l’Educació Social estigui inclosa a les professions que atenen el número de telèfon per a víctimes de l’assetjament escolar.

[més info]

Assemblea de la delegació del CEESC a Lleida
La Junta delegada del CEESC a Lleida convoca els col·legiats i col·legiades del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya a Lleida a una Assemblea que tindrà lloc el dilluns 5 de març, a les 17 hores. L'Assemblea és oberta a tothom.
[més info]

Dia Internacional de la Justícia Social
El proper 20 de febrer celebrarem el Dia Internacional de la Justícia Social, un dels principis que regeixen la nostra professió. Animem a totes i tots els professionals a participar a les xarxes, donant la vostra visió sobre aquest tema.
[#Edusoesjusticiasocial]

Al blog: Una altra formació policial és possible: La congruència del “sentit comú”
Torna a col·laborar al blog el Jordi Martínez Busom que ens parla de la necessitat d'afegir a la formació policial un vessant socioeducatiu, que equilibri l’excés d’instrucció repressiva de la seva formació actual.
[llegiu l'article]

5 contes per educar en valors. Coneix els teus drets
Ja us podeu descarregar el recull de contes que educadors i educadores poden utilitzar com a eina pedagògica amb nens i nenes. La publicació recull 5 contes i la Convenció dels drets de l'Infant i està il·lustrada per en Jordi Sales.
[més info]

Jornada post 6è Congrés. Migracions, exili i refugi
El proper 2 de març tindrà lloc una Jornada post 6è Congrés "Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental", per tal de posar en comú algunes dades i algunes reflexions sobre la situació actual en què ens trobem i reprendre alguns dels temes tractats.
[més info]

Infància i adolescència en risc i literatura
Els membres del CEESC teniu un 5% de descompte en aquest curs en què l’antropòloga i educadora social Susanna Giménez ens mostrarà com a través de la literatura es poden establir vincles afectius amb nens i joves en situació de vulnerabilitat.
[més info]

CURS: Mediació: taller de casos pràctics
En aquest segon taller, que realitzarem a Tarragona, volem reflexionar sobre un cas real de Mediació Familiar en el conflicte de la ruptura de parella. Es planteja treballar en profunditat tot el procés de mediació des de l’inici i les eines i tècniques a utilitzar, en cada fase de la mediació.
[més info]

CÀPSULA: Mètodes d’acció comunitària per a col·lectius amb diversitat funcional i salut mental
Prendrem el concepte de salut mental col·lectiva des d’un enfoc multidisciplinari posant atenció als processos participatius per obrir nous qüestionaments a través de la performance i l’escriptura compartida: ètiques de la cura, vulnerabilitat i procomú.
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Agenda del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat