Butlletí del CEESC núm. 311 · 20 d'abril de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Escrivint l’Educació Social
Volum 2
El proper 9 de maig tindrà lloc la segona edició de l’Escrivint l’Educació Social, un espai per pensar i compartir coneixement al voltant dels reptes de l’educació social en temps de la globalització.

[més info]

Recomana’ns un llibre per Sant Jordi!
Aprofitant que s'acosta Sant Jordi, volem que ens ajudis a inspirar-nos, conèixer nous autors i autores, aprofundir en àmbits, descobrir nous mons, trobar aquell llibre per regalar... Com fer-ho? Utilitza l’etiqueta #llibres_ES a les xarxes socials.
[més info]

Ens reunim amb el President del Parlament de Catalunya
Dilluns 16 d'abril membres de l’Associació Intercol·legial vam assistir a una reunió de treball amb Roger Torrent en què es va parlar de la possibilitat de fer una acció conjunta en defensa dels drets civils bàsics i les llibertats fonamentals de totes les persones.

[més info]

Beca per participar a un curs a Portugal
El CEESC posem a disposició dels nostres membres una plaça per participar, del 9 al 16 de maig, en un curs obert i en línia dedicat a professionals que treballen amb joves per augmentar les competències bàsiques per a treballar amb grups multiculturals.
[més info]

XI Jornades d’Infància i Educació Social
Ja es comença a omplir l'espai! Si treballes en el sistema de protecció a la infància i l'adolescència i t'interessen les bones pràctiques en aquest àmbit, el proper 4 de maig no et pots quedar sense plaça. Inscripcions fins al 30 d'abril.
[inscriu-t'hi]

El CEESC amb el cinema documental
El CEESC ha signat un conveni de col·laboració amb el festival DocsBarcelona que se celebra a Barcelona del 16 al 27 de maig. Les persones col·legiades podreu gaudir d’1€ de descompte a taquilles en totes les sessions a pagament i a la venda oline.
[més info]

Al blog: I tu, què penses fer? La cara oculta dels trastorns de la conducta alimentària
Des de la Fundació FITA ens expliquen al blog una campanya de Sensibilització en Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA), elaborada a partir de la inquietuds d’un grup de noies afectades de TCA.
[més info]

El CEESC i BCN + Sostenible
El CEESC està adherit a aquest programa des de desembre de 2012. La nostra participació consisteix en elaborar un pla anual per millorar la sostenibilitat, proposant accions per tal de fer que el Col·legi sigui més sostenible i implicar al conjunt de persones i entitats vinculades a la professió.
[més info]

Jornada: Activa les Rambles
El 22 d’abril, se celebrarà una jornada per fer arribar el projecte de transformació de la Rambla a tota la ciutadania. El projecte ha contemplat els ES com a grup d'interès per l'experiència privilegiada en l’àmbit social de proximitat, relacional d’entorn i com a agents experts en les comunitats.
[més info]

CURS A LLEIDA: Mediació: taller de casos pràctics
El proper 7 de maig tindrà lloc aquest taller en què volem reflexionar sobre un cas real de mediació damiliar en el conflicte de la ruptura de parella. Es planteja treballar en profunditat tot el procés de mediació des de l’inici i les eines i tècniques a utilitzar, en cada fase de la mediació.
[més info]

CÀPSULA A TORTOSA: L’educació social i els infants i adolescents no acompanyats
Fa més de vint anys que vivim l’arribada de nois i noies que marxen del seu lloc d’origen. Si bé es cert que hi ha hagut dos gran moments de migració massiva de menors no acompanyats, actualment estem intervenint al bell mig de l’onada. Com podem fer-hi front?
[més info]
En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més CàpsulES]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat