Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Documents / Publicacions

 • Butlletí setmanal del CEESC

  • Si vols estar al dia del que passa al món de l’Educació Social!
   Amb la informació d’actualitat del CEESC i d’altres entitats que pot interessar les educadores i els educadors socials.
   Periodicitat setmanal.
 • Butlletí de formació

  • Si vols tenir la informació de la programació formativa del CEESC abans que ningú!
   Periodicitat quadrimestral, com la nostra programació.
 • Butlletins de les delegacions territorials 

  • Per mantenir-te més al dia del que passa al teu territori!
   Un total de 4 butlletins (Girona, Lleida, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre).
   Amb una periodicitat mínima quadrimestral.

Nom:
Cognoms: *
Correu: *
Llistes de distribució * Ctrl + Clic per selecció multiple

 

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Butlletí digital CEESC, la finalitat del qual és trametre informació sobre les activitats del CEESC.  L'òrgan responsable del fitxer és el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició drets ARCO amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades pel CEESC, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al c/Aragó, 141-143, 4a. planta. Barcelona.

 

Ompliu aquest formulari i escolliu el tipus de subscripció que desitgeu:

 • Subscripció a Quaderns: Desitjo subscriure’m a la revista Quaderns d’Educació Social al preu de 6€ per número (revista anual). Cada any rebré la revista a l’adreça que indico a continuació. Les subscripcions es renovaran de manera automàtica a no ser que s'especifiqui el contrari abans del 20 de novembre de l’any en curs. El CEESC es compromet a informar de qualsevol canvi en les condicions de subscripció.
 • Exemplars solts: Desitjo rebre números antics per un preu de 2,25€, en concepte de despeses d'enviament; i els dos últims números publicats, a 6€, més despeses d'enviament (2,25 € per exemplar).

{uniform form=2/}

 

Documents

- Codi de de Bones Pràctiques en la contractació pública de serveis d’atenció a les persones.

- DECRET 142/2010, d’11 d’octubre, pel qual s’aprova la Cartera de Serveis Socials 2010-2011 (actualment vigent).

Se n'han modificat dos serveis:


Convenis col·lectius

- Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per als anys 2011 a 2016.

- Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc per als anys 2013-2018

- Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de Salut.

- Conveni col·lectiu de treball d’empreses d’atenció domiciliària de Catalunya per als anys 2015 a 2018.

- II Conveni col·lectiu de treball per als centres de desenvolupament infantil i atenció precoç de Catalunya.

- Conveni col·lectiu de treball de Catalunya de residències, centres de dia i llars residències per a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, per a l’any 2017.

- Resolució de 5 de desembre de 2016, de la Direcció general d'Ocupació, per la qual es registra i publica la sentència de l'Audiència Nacional relativa a la VI Conveni col·lectiu estatal del sector de serveis d'atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l'autonomia personal. 


Enllaços d'interès

Portal Jurídic de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Subcategories

 

Quaderns d'Educació Social és la revista anual del CEESC. Inclou un monogràfic, abordat des de diferents perspectives, així com articles, reportatges, experiències i entrevistes que aborden temàtiques d’interès actual i social.

Oferim la possibilitat de subscriure's-hi a totes aquelles persones que ho desitgin, estiguin o no col·legiades amb nosaltres, així com d'adquirir números solts. Per a més informació, seguiu aquest enllaç.
 
Aquests són els Quaderns que hem publicat fins ara: