Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

A partir del 25 de maig del 2018, entra vigor el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE i a continuació t’informem dels detalls i et recordem com tractem les teves dades al Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
Adreça: Aragó, 141-143, 4a. planta. 08015 Barcelona
CIF: Q5850040F
Tel: 934521008
Fax: 935 183 054
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Qui és el Delegat de Protecció de Dades del CEESC i com et pots posar en contacte amb ell?

El delegat de protecció de dades (DPD) és la persona encarregada de protegir el dret fonamental a la protecció de dades personals en el CEESC, i s’encarrega del compliment de la normativa de protecció de dades i té, entre d’altres, les funcions següents:

 • Informar i assessorar el responsable o l'encarregat i els treballadors sobre les obligacions que imposa la normativa de protecció de dades.
 • Supervisar que es compleix la normativa.
 • Assessorar respecte de l'avaluació d'impacte relativa a la protecció de dades.
 • Cooperar amb l'autoritat de control.
 • Actuar com a punt de contacte per a qüestions relatives al tractament.

Pots posar-te en contacte amb el Fran del Buey, delegat de protecció de dades del CEESC, en la següent adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 


Per a què utilitzem les teves dades?

En el CEESC tractem les teves dades per gestionar el registre de col·legiats d’aquesta corporació, desenvolupar la resta de funcions previstes en els Estatuts (RESOLUCIÓ JUS/1678/2013, de 18 de juliol, per la qual s’inscriuen al Registre de Col·legis Professionals de la Generalitat de Catalunya els Estatuts del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya) i la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels col·legi professionals i per informar-me per mitjans electrònics o altres sobre activitats, accions i servei general del CEESC i del meu interès professional.

Per quina raó utilitzem les teves dades personals?

D’acord amb la Ley 25/2009, de 22 de diciembre, de modificación de diversas leyes para su adaptación a la Ley sobre el libre acceso a las actividades de servicios y su ejercicio, són d’accés públic les dades de nom i cognoms, número de col·legiat, especialitat, adreça professional, població, província, telèfon professional, si el professional està habilitat, títol oficial i titulació. Pots oposar-te a que les teves dades públiques siguin utilitzades amb finalitat comercial comunicant-ho al CEESC.

Quant de temps conservarà el CEESC les teves dades?

Les dades es conserven després de la baixa de col·legiació durant tot el termini que preveu la Llei 9/1993, de 30 de setembre, sobre patrimoni cultural català.

A qui comunicarem les teves dades?

 • Les dades (nom i cognoms, número de col·legiat, especialitat, adreça professional, població, província, telèfon professional, si el professional està habilitat, títol oficial i titulació) són comunicades al Consejo General de Colegios Oficiales de Educadoras y Educadores Socials (CGEES), per incorporar-les en el cercador de persones col·legiades de la Ventanilla Única https://www.ventanillaunicaeduso.net/ d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de lliure accés a les activitats i serveis i el seu exercici.
 • Les teves dades (nom, cognom, dni i número de col·legiat/da) son comunicades a l’entitat que gestiona el servei jurídic per tal de poder utilitzar aquest servei. 
 • Les teves dades (nom, cognom, dni i número de col·legiat/da) son comunicades a l’asseguradora que ens ofereix l’assegurança de responsabilitat civil per que cobreix les responsabilitats en què pugui recórrer en l'exercici de la meva activitat professional com a educador/a social.
 • Les teves dades (nom, cognom, número de col·legiat/da i adreça postal) son comunicades a l’entitat que gestiona els enviaments de les publicacions periòdiques que edita el CEESC.
 • En cas que sol·liciti l’exercir com a mediador/a familiar o/i del dret privat, el CEESC, es comunicaran les teves dades al Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
 • En cas que sol·licitis formar part de la llista de perits judicials del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, el CEESC, comunicarà les teves dades al Departament.
 • Les teves dades identificatives (nom i cognom, nif, adreça postal, població, província i cp) seran cedides a les següents empreses amb la finalitat que et puguin informar d’assumptes d’interès professional i dels seus serveis, per via electrònica o altres mitjans, prèvia autorització signada:
  BANC DE SABADELL

 

 

{uniform form=10/}

 

Ponents que participaran a la taula rodona sobre contractació i emprenedoria de la JORNADA: Camins i perspectives professionals de l’Educació Social. #PerspectivES18.

Nina Capacete

 

Graduada en Educació Social, col·legiada 10223. Fundadora i directora de CAMI Gabinet Social Intervenció Conductual. Màster en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i l’Adolescència per la Universitat Ramon Llull. CFGS en Integració Social i cursa un Postgrau en Coaching a l'Institut Integratiu de Barcelona. A més de la tasca a CAMI, actualment treballa en un projecte d'orientació laboral per a joves amb titulació superior.

Joan Muntané Seuba

 

Mestre de formació i educador social de professió, col·legiat 1009. Postgrau d’Atenció Primària i Infància. Fa més de 25 anys que treballa en infàncies, adolescències i famílies, sobretot amb aquelles considerades en risc i, concretament, en Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE). Tot aquest temps ha treballat a la cooperativa Drecera, que aposta per desenvolupar un model teòric des d’on poder pensar les pràctiques que s’hi desenvolupen.

Xavier Puig Santulària

 

Educador social, col·legiat 1158. S'inicia en l'àmbit de la infància, en Centres Residencials d’Acció Educativa. Ha participat en òrgans de govern a plataformes del sector: EAPN-ES (xarxa de lluita contra la pobresa), la Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) i FEDAIA. En aquestes dues darreres legislatures ha format part del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars (CAPSIF) del Govern de la Generalitat de Catalunya. Actualment, és director de l'Associació CEPS (Associació per la Creació d'Estudis i Projectes Socials).

 

Dinamitzen la taula

Fátima Cevallos Correa

 

Educadora social, col·legiada 10372. Treballa en l'àmbit de la participació comunitària juvenil a la Fundació Marianao. Ha rebut el premi del CEESC a l’expedient amb qualificació més alta del grau d’ES, i també el Premi d'Excel·lència Acadèmica, Grau d'Educació Social, Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL). Actualment cursa el Màster Universitari en Models i Estratègies d'Acció Social i Educativa en la Infància i l'Adolescència a la URL.

Elisabet Massons Rabassa

 

Educadora social, col·legiada 2637. Postgrau de Gestió de Residències i Serveis per a la Gent Gran per la URL. Postgrau en Psicogeriatria i Màster en Gerontologia Social. La seva carrera professional ha estat orientada en la gestió i direcció de residències geriàtriques fins a la seva jubilació. Va formar part de la Junta d'ACRA (la patronal de residències geriàtriques i serveis socials per a gent gran) durant 8 anys.

 

Professionals que ens acompanyaran a la JORNADA: Camins i perspectives professionals de l’Educació Social. #PerspectivES18.

Àmbit ES i Persones sense llar

David Vázquez Villamor

 

Educador social, col·legiat 5992. Psicopedagog i dinamitzador sociocultural. Ha treballat amb infància en risc i persones sense llar com a educador de base i actualment dirigint equipaments residencials per a col·lectius en situació d'exclusió social.

Coordinador del Recompte 2017 de persones dormint al carrer i vinculat a la XAPSLL (Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar) de Barcelona des de la seva creació. Tutor de seguiment i col·laborador docent al Grau d'Educació Social de la UOC i a cicles formatius de grau superior d'Integració Social i Animació Sociocultural i Turística.

 

Àmbit ES i Escola

 

Elisabeth Arpal Salvador

 

Educadora social, col·legiada 10278. Màster en Mediació i Resolució de Conflictes. Educadora esportiva en una entitat de Terrassa. Mare de dia a la Llagosta.

Encarregada de la comunicació del col·lectiu professional "Educació social i escola" del CEESC.

Montserrat Sánchez

 

Educadora social, col·legiada 6042. Màster en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives, Màster en Intervenció Criminològica i Victimològica. Experiència en l'àmbit penitenciari, en l'àmbit socioeducatiu i en atenció a infància i adolescència en risc d'exclusió social.

Actualment treballa a la Fundació Main coordinant diferents projectes d'atenció a la diversitat: UEC, Grups d'Estudi Assistit i Aula Oberta en una escola - institut de Terrassa.

 

Àmbit ES i Mediació

Laia González Prádanos

 

Educadora social, col·legiada 8139. Màster en Gestió Positiva de Conflictes i Mediació per la Fundació Pere Tarrés. La seva experiència professional s’inicia en l’àmbit dels centres de menors i discapacitats, i continua amb el treball comunitari a la ciutat de Rubí. Des del 2006 treballa en el Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament de l’Hospitalet on destaca la seva experiència en la prevenció i gestió de conflictes amb un enfocament comunitari.

Membre del col·lectiu professional de Mediació del CEESC, adscrita al Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya i formadora en Gestió Positiva de Conflictes.

Francesca Ferrari Rebull

 

Pedagoga, habilitada com a educadora social, col·legiada 1145, mediadora, Màster en Direcció d’Organitzacions i en Recursos Humans.

Membre del Comitè Assessor del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, designada pel CEESC. Membre de la Junta de l’Associació Professional de Mediadors, ACDMA. Registrada en el Centre de Mediació del Dret Privat de Catalunya en els dos Registres, familiar i civil.

Coordino el Col·lectiu Professional de Mediadors del CEESC, i soc membre dels Sèniors del CEESC, projecte que intenta acompanyar els més joves, amb l’experiència dels que no ho som tant.

 

Àmbit ES i Gènere i LGTBI

Beatriz Jodar

 

Educadora social a diversos Centres d’Acolliment, centrada per la infància i adolescència en risc d’exclusió i per la Igualtat de Gènere.

Membre del col·lectiu professional de “gènere” del CEESC i voluntària a la “Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere”.

 

Àmbit ES i Salut Mental

Mireia Latorre Minguell

 

Educadora social, col·legiada 7030. Llicenciada en Psicologia. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia i Màster en Psicoteràpia cognitivo-conductual. Va treballar durant quatre anys al Centre d’Atenció a Malalts de VIH-Sida.

Des del 2008 treballa com a educadora social als Serveis de Salut Mental de Sant Andreu com a Coordinadora del Projecte Individual (CPI) del Pla de Serveis Individualitzats (PSI).

Ana Ruiz Vidal

 

Graduada en Educació Social per la UOC. Col·legiada 10355. Tècnica superior en Animació Sociocultural (TASOC). Més de vuit anys d'experiència professional en intervenció amb persones amb dependència elaborant programes d'activitats estimulatives. Generació de continguts per a activitats relacionades amb tercera edat dependent, demència i alzheimer.

Actualment treballa com a educadora social fent suplències a l'Hospital Sant Joan de Déu amb infància i adolescència. Els últims sis anys ha treballat en una residència de persones amb dependència.

 

Àmbit ES i Prostitució

Mónica Gigón

 

Pedagoga i actualment professora a la Facultat d'Educació Social. He treballat com a educadora social a diferents projectes amb dones migrants i amb dones en situació de prostitució i tràfic de persones a Barcelona, Colòmbia, Bolívia i Mèxic.

Membre del grup de recerca Grem, ha realitzat treballs diversos sobre la relació educativa i l'acompanyament a l'educació social.

 

Àmbit ES, Art i Transformació Social

Josep Ma Aragay Borrals

 

Integrador social, educador social i musicoterapeuta especialitzat en l’ús social de les arts. Creador i responsable de Basket Beat, és professor de creativitat a la Universitat Paris Est-Creteil, així com dels Màsters de Mediació Artística i Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona. Membre del grup de recerca GIAS en “Llenguatges artístics i acció social” de la Facultat Pere Tarrés a la Universitat Ramon Llull.

Acaba de publicar el seu primer llibre "Les Arts Comunitàries des de l’Educació Social. L’experiència Basket Beat" (2017) amb Neret Edicions.

 

Àmbit ES i Dependències Policials

Jordi Martínez Busom

Mosso d’esquadra i tècnic en Integració Social. Amic del CEESC A133. Actualment, està finalitzant el Grau d’Educació Social, especialitzat en dependència i autonomia (UOC). Experiència en l’àmbit comunitari i judicial. Des del 2016 duu a terme accions en defensa d’una pràctica policial centrada en la prevenció i en la socioeducació com a suplement de l’actual. L’objectiu és oferir una atenció íntegra i qualitativa de les necessitats ciutadanes i mostrar una nova perspectiva multidisciplinària entre policies i educadors.

Dinamitza el col·lectiu professional del CEESC d’educació social a les dependències policials; i col·labora en diversos mitjans de comunicació, a través d’articles i ressenyes.

Cristina Garcia González

Policia local. Amiga del CEESC A218. Postgrau Criminalista d’Infoanàlisis i Tècniques Avançades en Ciències Forenses per l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI) UAB. Màster en Criminalística, especialitat en documentoscòpia i perícia judicial en propietat intel·lectual i industrial. Tècnica en Integració Social. Actualment, està finalitzant el Grau d’Educació Social a la UOC. Ha treballat durant molts anys en el camp de la violència de gènere i durant el 2012 va confeccionar el Protocol d’actuació en violència de gènere de Malgrat de Mar. Actualment, des de la Policia Local de Canet de Mar, està treballant amb el Pla d’Igualtat de gènere municipal, juntament amb la Regidoria d’Igualtat.

Membre del col·lectiu professional del CEESC d’Educació social a les dependències policials.

 

Llistat d’estudis que es presentaran a la JORNADA: Camins i perspectives professionals de l'Educació Social. #PerspectivES18.

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Màsters oficials

UNIVERSITAT DE BARCELONA

Màsters oficials

Màsters propis

Postgraus

UNIVERSITAT DE VIC - UNIVERSITAT CENTRAL DE CATALUNYA

Màsters oficials

UNIVERSITAT DE GIRONA

Màsters oficials

FUNDACIÓ UNIVERSITAT DE GIRONA: INNOVACIÓ I FORMACIÓ

Màsters propis 

Postgraus

UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA i UNIVERSITAT DE GIRONA

Màsters oficials

UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA

Màsters oficials

Postgraus

UNIVERSITAT RAMON LLULL (FACULTAT D'EDUCACIÓ SOCIAL I TREBALL SOCIAL PERE TARRÉS)

Màsters oficials

Màsters propis

Postgraus

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI

Màsters oficials

UNIVERSITAT DE LLEIDA

Màsters oficials

Postgraus


Altres estudis d'interès que no tindran cap persona referent a la jornada:

UNIVERSIDAD NACIONAL DE EDUCACIÓN A DISTANCIA

Màsters oficials