Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Qui es pot col·legiar?

Es pot col·legiar tota aquella persona que tingui el títol de diplomat o graduat en educació Social*, o bé que hagi estat habilitat per qualsevol col·legi d’educació social de l’Estat espanyol.

 

Per col·legiar-se:

Cal presentar la següent documentació a qualsevol de les nostres seus o enviar-la per correu postal:

 1. Sol·licitud d'inscripció al CEESC
 2. Fotocòpia del Títol oficial o de la Certificació supletòria provisional que gaudeix d’idèntic valor jurídic que aquell i que haurà d’incorporar el nombre de Registro Nacional de Titulados Universitarios Oficiales i serà signat/ada pel Rector/a. No s’acceptaran, a efectes de col·legiació, certificats sense validesa legal com poden ser certificats de pagament de taxes, certificats acadèmics o certificats substitutoris sense número de registre/signats per l’autoritat no competent.
 3. Fotocòpia del DNI.
 4. Pagament de les taxes de sol·licitud d’adscripció (40€). Pots pagar en efectiu o amb targeta bancària en el moment de fer el tràmit, o portar-nos el resguard d'haver fet una transferència a algun d'aquests comptes bancaris: 
 • Caixa d’Enginyers IBAN ES05 3025 0001 1714 3312 5596.
 • Banc Sabadell IBAN ES88 0081 0057 3700 0124 3932
  (Per tal d'evitar les despeses de gestió que aplica Banc de Sabadell a les persones que no en són clientes, el CEESC ha signat un conveni per tal que fer-hi ingressos a través de la xarxa de caixers d'aquesta entitats bancària, no suposi cap cost).

Un cop acceptada la sol·licitud, te’n comunicarem la resolució i t'enviarem l’imprès d’alta. Tens 3 mesos per enviar-nos-el omplert, juntament amb una fotografia.

 

Per donar-se d'alta per segona vegada:

En cas d'haver estat anteriorment col·legiat, cal que enviïs un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. informant que et vols tornar a donar d'alta, facilitant-nos el teu nom i cognoms i el DNI.

 

Quotes col·legials:

Consulta les quotes del Col·legi en aquest apartat de la web.

Banc Sabadell treballa en PRO del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, per això ha creat el Compte Expansió PRO, que t'abona directament el 10% de la quota col·legial (durant el primer any i per a nous clients de Banc Sabadell).

Així mateix, un nou col·legiat que obri un nou compte a Banc Sabadell tindrà una bonificació de la quota de col·legiat de 60€. Per poder gaudir d'aquesta bonificació, cal domiciliar la quota del CEESC en el compte obert a Banc Sabadell. Un cop obert el compte, la persona col·legiada ens haurà de facilitar una fotocòpia del contracte d'obertura del compte.

 

 • QUOTA D'INSCRIPCIÓ: 40,00€

 • QUOTA ANUAL*: 160,00€
  El pagament de les quotes es fa a partir del mes en què es procedeix l’alta; pagables en períodes anuals, semestrals o trimestrals.

 • QUOTA TRIMESTRAL REDUÏDA per a persones aturades: 13,00€
  Per sol·licitar la quota reduïda cal presentar la següent documentació i actualitzar-la cada tres mesos:
  a) Sol·licitud escrita a la Junta de Govern del CEESC
  b) Full d'alta al Servei Català d'Ocupació (SOC) que podreu descarregar-vos fàcilment a l’apartat d’Informes de la pàgina web del SOC.
  c) Certificat de la Tresoreria de la Seguretat Social amb el resum de cotitzacions, o amb la indicació que no s’ha cotitzat mai (Per poder tramitar-ho truqueu al tel. 901502050 o bé sol·licitant-ho a la web de la Tresoreria)

 • QUOTA ANUAL REDUÏDA per a perceptors de pensions sense exercici professional: 15,00€

 • AMICS I AMIGUES DEL CEESC, estudiants d'educació social: 0€

 • AMICS I AMIGUES DEL CEESC, altres professionals: 55€
 • QUADERNS D'EDUCACIÓ SOCIAL: 6,00€**

------------------------
•    En cas de retorn del rebut bancari, es carregaran 3 € de despeses de gestió.
•    Contacta amb nosaltres per consultar altres modalitats de pagament que s’ajustin a la teva situació econòmica.
•    Qualsevol canvi de tipologia econòmica cal notificar-la abans del dia 20 de cada mes.

*Inclou l'ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

**Els Quaderns d'Educació Social són de subscripció voluntària. El preu de la subscripció és de 6€ per un número anual que es cobra conjuntament amb la quota col·legial. Les subscripcions es renovaran de manera automàtica a no ser que s'especifiqui el contrari abans del 20 de novembre de l’any en curs. El CEESC es compromet a informar de qualsevol canvi en les condicions de subscripció.

INCENTIUS PER A COL·LEGIATS I A COL·LEGIADES CLIENTS DEL BANC SABADELL

 

Si ets estudiant d'Educació Social o tens alguna vinculació amb la professió però no compleixes els requisits per col·legiar-te al CEESC, t'oferim la possibilitat de fer-te Amic o Amiga del CEESC.

Si estàs estudiant el Grau d'Educació Social en qualsevol universitat catalana (UAB, UB, UdG, UdL, UNED, UOC, URL, URV i Uvic) pots fer el tràmit gratuït per fer-te amic del CEESC i gaudir dels beneficis que proporciona.

 Amb el carnet d'Amic o Amiga del CEESC tindràs:

 • Accés a la informació d’esdeveniments, informacions d’interès, etc. del Col·legi i de l’educació social, tant a nivell català, estatal com internacional.
 • Descomptes especials en la formació que ofereix el CEESC i possibilitat de tenir descomptes en altres formacions d’entitats i/o organitzacions que tenen conveni amb el Col·legi.
 • Catàleg d’avantatges comercials.
 • Consulta i/o subscripció als Quaderns d’Educació Social i altres publicacions del CEESC al mateix preu que el dels col·legiats.
 • Cessió gratuïta de sales per a trobades i activitats col·legials: es pot disposar de les sales de formació, sales de reunions, sales d'exposició… en les diferents delegacions. Per a altres tipus d’activitats, cal consultar les tarifes reduïdes per a Amics del CEESC.
 • Zona Wi-Fi.
 • Consultes formatives a experts: treballs, projectes, dubtes, consultes…
 • Suport i assessorament en el treball de final de Grau: contacte amb educadors experts en l’àmbit.
 • Possibilitat de realitzar les pràctiques al CEESC (els Amics del CEESC tindran prioritat davant altres alumnes).
 • Orientació sobre possibles entitats i organitzacions de pràctiques.
 • Accés al fons documental.

Qui pot ser Amic del CEESC?

 • Estudiants de Grau i Diplomatura d’Educació Social (cal aportar el full de la darrera matrícula universitària i una fotocòpia del DNI).
 • Qualsevol altre professional que no compleixi els requisits per a la col·legiació (cal aportar una fotocòpia del DNI).

Quotes:

 • Per a estudiants: Gratuït
 • Per a altres professionals: 55 €

Des d'aquí podeu descarregar el formulari d'inscripció.

És important complir les normes de funcionament, ser respectuós amb els acords dels òrgans de govern i comunicar a la secretaria del CEESC els canvis que es produeixin en l’estatus respecte del Col·legi.

Només els col·legiats i col·legiades poden accedir a càrrecs i a representacions institucionals.

 

Actualment no hi ha cap procés obert d'habilitació.

Informació d'interès

 • Les persones interessades podran demanar el trasllat d’expedient al Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (20€) un cop passat el temps estipulat pel col·legi corresponent.
 • Trobareu l'històric dels processos d'habilitació en aquest enllaç.
 • Què és un procés d'habilitació? Document redactat pel CGCEES.