Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

Vols compartir els teus coneixements? Estàs especialitzat/ada en algun camp i creus que pot ser d’interès de les educadores i els educadors socials?
Vols col·laborar amb nosaltres impartint formació? Omple aquest formulari!

 

{uniform form=8/}

 

Ets col·legiat/ada o amic/amiga del CEESC a l'atur i vols seguir formant-te? El CEESC t'hi ajuda!

Durant l’any 2012 es van celebrar 2 vagues generals (29 de març i 14 de novembre). El CEESC, a petició de les treballadores i treballadors del CEESC que van fer el seguiment d’aquestes vagues, va crear un fons per a formació amb els diners descomptats dels seus salaris. Aquest fons era de 1.743,65 €.

Bases del fons de formació:

 • Poden gaudir d’aquest fons els col·legiats i col·legiades que tinguin QUOTA TRIMESTRAL REDUÏDA per a persones aturades. També els amics i amigues del CEESC que demostrin estar en situació d'atur en el moment de realització del curs.
 • Podran finançar el 50% de l’import de les accions formatives realitzades pel CEESC durant el 2016, un màxim d'una formació per quadrimestre i persona col·legiada/amiga del CEESC.
 • S’atorgaran aquests descomptes per ordre de demanda i fins que el fons s’hagi esgotat.
 

 

Al CEESC, a banda de la programació pròpia, dissenyem accions formatives a mida de les necessitats i interessos dels diversos agents que ens ho sol·liciten.

Ens posem al servei d’entitats o empreses de l’àmbit de l’acció social per crear cursos adaptats a elles, segons les seves necessitats, que facilitin l’aprenentatge de continguts específics propis de cada organització a un grup de persones concretes.

Podeu consultar aquest recull de propostes a mode d’exemple. 

Les propostes formatives que presentem en aquest document, poden dur-se a terme en el lloc i moment que més convingui als interessats. No es tracta de propostes tancades. Es poden adaptar les seves durades o continguts.

Ens posem a la vostra disposició per si ens voleu fer arribar alguna demanda o consulta en temes de formació.

 

 

El CEESC posa al teu abast l’Espai Formatiu com a plataforma educativa on poder dur a terme les teves propostes formatives.

Les condicions i normativa de l’Espai formatiu són:

 • Es prioritzaran les propostes presentades per persones col·legiades i educadors/ores socials.

 • Se signarà un acord de col·laboració per ambdues parts.

 • Es tindran a disposició els espais i infraestructures disponibles a les diferents seus del CEESC al territori català, segons els preus que apareixen al Catàleg d'espais del CEESC.

 • En el moment de programar la formació, caldrà abonar el 20% del cost total en concepte de gestió; aquest import no es retornarà en cas que la formació no es dugui a terme.

 • La resta de l’import s’haurà d’abonar abans de començar la formació, un cop confirmat que es durà a terme.

 • El CEESC farà difusió de la proposta a través dels canals i mitjans dels que disposa: web, butlletí digital, Facebook, Twitter, Full Informatiu, etc.

 • La gestió de la formació proposada (inscripcions, material, pressupost, etc.) anirà a càrrec de qui l'organitza.

 • Les persones col·legiades i/o amigues del CEESC gaudiran d’un 15% de descompte sobre el preu establert per a la formació inclosa en l’Espai Formatiu.

 • Abans de començar la formació caldrà facilitar al CEESC un llistat de les persones inscrites amb les seves dades de contacte.

 • Un cop finalitzada la formació caldrà facilitar una còpia de les valoracions fetes pels participants

Per a qualsevol informació, contacta amb nosaltres a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

També us pot interessar:

 

Subcategories