Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

 • Butlletí setmanal del CEESC

  • Si vols estar al dia del que passa al món de l’Educació Social!
   Amb la informació d’actualitat del CEESC i d’altres entitats que pot interessar les educadores i els educadors socials.
   Periodicitat setmanal.
 • Butlletí de formació

  • Si vols tenir la informació de la programació formativa del CEESC abans que ningú!
   Periodicitat quadrimestral, com la nostra programació.
 • Butlletins de les delegacions territorials 

  • Per mantenir-te més al dia del que passa al teu territori!
   Un total de 4 butlletins (Girona, Lleida, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre).
   Amb una periodicitat mínima quadrimestral.

Nom:
Cognoms: *
Correu: *
Llistes de distribució * Ctrl + Clic per selecció multiple

 

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Butlletí digital CEESC, la finalitat del qual és trametre informació sobre les activitats del CEESC.  L'òrgan responsable del fitxer és el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició drets ARCO amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades pel CEESC, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al c/Aragó, 141-143, 4a. planta. Barcelona.

 

Documents

- Codi de de Bones Pràctiques en la contractació pública de serveis d’atenció a les persones.

- DECRET 142/2010, d’11 d’octubre, pel qual s’aprova la Cartera de Serveis Socials 2010-2011 (actualment vigent).

Se n'han modificat dos serveis:


Convenis col·lectius

- Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per als anys 2011 a 2016.

- Conveni col·lectiu de treball de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc per als anys 2013-2018

- Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de Salut.

- Conveni col·lectiu de treball d’empreses d’atenció domiciliària de Catalunya per als anys 2015 a 2018.

- II Conveni col·lectiu de treball per als centres de desenvolupament infantil i atenció precoç de Catalunya.

- Conveni col·lectiu de treball de Catalunya de residències, centres de dia i llars residències per a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, per a l’any 2017.

- Resolució de 5 de desembre de 2016, de la Direcció general d'Ocupació, per la qual es registra i publica la sentència de l'Audiència Nacional relativa a la VI Conveni col·lectiu estatal del sector de serveis d'atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l'autonomia personal. 


Enllaços d'interès

Portal Jurídic de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Ompliu aquest formulari i escolliu el tipus de subscripció que desitgeu:

 • Subscripció a Quaderns: Desitjo subscriure’m a la revista Quaderns d’Educació Social al preu de 6€ per número (revista anual). Cada any rebré la revista a l’adreça que indico a continuació. Les subscripcions es renovaran de manera automàtica a no ser que s'especifiqui el contrari abans del 20 de novembre de l’any en curs. El CEESC es compromet a informar de qualsevol canvi en les condicions de subscripció.
 • Exemplars solts: Desitjo rebre números antics per un preu de 2,25€, en concepte de despeses d'enviament; i els dos últims números publicats, a 6€, més despeses d'enviament (2,25 € per exemplar).

{uniform form=2/}

 

Subcategories

 

Quaderns d'Educació Social és la revista anual del CEESC. Inclou un monogràfic, abordat des de diferents perspectives, així com articles, reportatges, experiències i entrevistes que aborden temàtiques d’interès actual i social.

Oferim la possibilitat de subscriure's-hi a totes aquelles persones que ho desitgin, estiguin o no col·legiades amb nosaltres, així com d'adquirir números solts. Per a més informació, seguiu aquest enllaç.
 
Aquests són els Quaderns que hem publicat fins ara: