Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i/o mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'.

 1. El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (en endavant CEESC) és una corporació de dret públic, amb el número de NIF Q-5850040-F, amb domicili a Barcelona, al carrer Aragó, 141-143, 4a. planta. 08015 Barcelona, titular de la pàgina web http://www.ceesc.cat i de la base o bases de dades de caràcter personal generades amb les dades subministrades pels usuaris.

 2. De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i amb el seu Reglament de desenvolupament, aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, les dades personals que ens faciliti i aquelles que es puguin obtenir degut a la seva relació amb nosaltres quedaran incorporades a un fitxer o fitxers que es troben degudament inscrits, responsabilitat del CEESC, amb les següents finalitats:


  a.
  Gestió dels serveis del CEESC i la seva web: manteniment, compliment, desenvolupament i control dels serveis oferts pel CEESC.

  b. Contacte: gestionar el seu contacte amb el CEESC ja sigui per una consulta, ajuda, sol·licitud, reclamació, queixa, sol·licitud de servei, o qualsevol altre motiu.

  c. Sobre els correus electrònics de tercers que puguin existir: estan a efectes informatius, no implica en cap cas l’existència de relacions entre el CEESC i el propietari del correu electrònic, ni l’acceptació i aprovació per part del CEESC dels seus serveis ni de la seva política de privacitat. El CEESC no rebrà els correus que s’enviïn a aquestes adreces, i l’usuari en cas d’enviar un correu electrònic a aquestes adreces voldrà dir que ha acceptat les polítiques de privacitat que puguin existir en cada un d’ells.

  d. Xarxes socials: el CEESC posa en el seu coneixement que està present en xarxes socials. El tractament de les dades que es faci de les persones que es facin seguidores (i/o estableixin un vincle o realitzant qualsevol acció de connexió amb el CEESC a les xarxes socials) de les pàgines oficials del CEESC a les xarxes socials es regirà per aquest apartat, l’avís legal de la web, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i demés normatives d’accés, ús i similars, que pertanyin a la xarxa social que correspongui, les quals l’usuari de les xarxes socials ja haurà acceptat. EL CEESC tractarà les dades que ens faciliti fent-se seguidor amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social que correspongui, informar-lo d’activitats del CEESC o de tercers que hi puguin estar relacionats amb l’activitat del CEESC així com per qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials puguin permetre.

  e. Formació: les dades que ens faciliti i aquelles que es generin degut a la seva relació amb el CEESC s'utilitzaran amb les finalitats de gestió, manteniment, compliment, desenvolupament o control de la seva participació com a alumne en el curs, jornada, seminari, màster, etc., que correspongui.

  f. Borsa de treball: les dades que ens faciliti i aquelles que es generin per la seva relació amb el CEESC seran utilitzades per les finalitats relacionades amb la gestió, manteniment, compliment, desenvolupament i control de la borsa de treball del CEESC.

  g. Butlletí digital: les dades que ens faciliti i aquelles que es generin per la seva relació amb el CEESC, seran utilitzades per les finalitats relacionades amb la gestió, manteniment, compliment, desenvolupament i control del CEESC.

  h. Contacte: les dades que ens faciliti i aquelles que es generin per la seva relació amb el CEESC seran utilitzades per les finalitats relacionades amb la gestió, manteniment, compliment, desenvolupament i control del CEESC.

  i. Podran existir d’altres clàusules de protecció de dades a la web i/o als formularis que hi puguin aparèixer les quals seran complementàries i, en cas necessari, s'aplicarà la present política de privacitat.

 3. L’usuari, facilitant les seves dades ja sigui mitjançant la marcació de la casella corresponent en cada cas o per qualsevol altre mitjà, accepta de forma lliure, que les seves dades personals siguin tractades per part del CEESC per a la realització de les finalitats per a les quals han estat facilitades. Així mateix, garanteix que les dades personals facilitades són veraces i assumeix l'obligació de comunicar-ne qualsevol modificació. En el cas que les dades siguin inexactes, incomplertes o hagin deixat de ser necessàries per a la seva finalitat, el CEESC les cancel·larà, esborrarà i/o bloquejarà.

 4. Tanmateix, les seves dades podran ser comunicades pel compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir.

 5. Per la seva part, el CEESC garanteix que el servidor on s'emmagatzemaran i tractaran les dades personals gaudirà de les mesures de seguretat necessàries per tal d’evitar l'alteració, pèrdua, així com el tractament o accés no autoritzats a les esmentades dades. Per a l’assoliment d’aquesta finalitat, l’usuari és informat que el prestador podrà obtenir dades a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés.

 6. Els servidors del website podran detectar de forma automàtica la direcció IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una direcció IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és enregistrada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit i que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesuraments exclusivament estadístics que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades als serveis web, ordre de visites, punt d’accés, etc.

 7. Pot trobar tota la informació relativa a les cookies en el següent enllaç.

 8. Igualment, el CEESC garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers sense sol·licitud de previ consentiment exprés, informat i inequívoc, per a la cessió concreta.

 9. No obstant això, el CEESC podrà revelar a l'autoritat pública competent les dades personals, així com qualsevol altra informació que estigui en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics, previ requeriment, de conformitat amb les disposicions legals aplicables així com que podrà revelar a tercers les dades estrictament necessàries per obligació contractual.

 10. Els usuaris tindran els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les dades, reconeguts en els articles de 15 a 17 LOPD. Aquests drets es poden exercir de forma gratuïta remetent sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu DNI, mitjançant els següents instruments:
  Escrit adreçat a: Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, ref. Tutela de drets LOPD, C/Aragó, 141-143, 4a. planta, 08015-BARCELONA, lliurat personalment al Registre General del Col·legi, o per correu postal.

Per tot això entendrem que en el supòsit de facilitar-nos les seves dades ens autoritza expressament per a realitzar el tractament de les seves dades conforme al descrit anteriorment.