8è Congrés Català de Salut Mental. Salut mental comunitària en infància i adolescència avui. Visions, experiències i reptes

8è Congrés Català de Salut Mental. Salut mental comunitària en infància i adolescència avui. Visions, experiències i reptes

Dates: Dijous i divendres, 14 i 15 de març.
Lloc: Col·legi de Metges de Barcelona. Pg. Bonanova, 47. Barcelona

La FCCSM presenta la vuitena edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència que se celebrarà a Barcelona els dies 14 i 15 de març del 2024. El tema escollit per a aquesta ocasió és “Salut Mental Comunitària en Infància i Adolescència, visions, experiències i reptes”.

Es volen considerar els efectes dels factors socials, culturals i econòmics en la salut mental així com la importància d’implicar altres actors a banda dels directament vinculats a l’atenció de la salut mental.

El Congrés constarà de tres taules, precedides d’una conferencia inaugural a càrrec de la professora Maribel Hombrados, autora del llibre Manual de Psicología Comunitaria, de l’any 2013. La primera taula consistirà en una conversa de tres professionals amb la Dra. Hombrados, al voltant de diversos aspectes de la salut mental comunitària.

La segona taula se centrarà en Projectes globals amb visió comunitària. Aquí s’exposaran diversos projectes i visions de salut mental comunitària que inclouen totes les franges d’edat.

Finalment, la tercera taula se centrarà en experiències comunitàries i reptes sobre el malestar.

>>Més informació i inscripcions

 

>>El CEESC forma part de la Fundació Congrés Català de Salut Mental.

Informació bàsica

Inici de l'activitat 14-03-2024 9:00
Finalització de l'activitat 15-03-2024 14:00
Localització Barcelona