Les inscripcions per al IV Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats ja estan obertes. El Congrés, organitzat pels Col·legis Professionals de Pedagogia, Psicologia, Treball Social i Educació Social, tindrà lloc els dies 16 i 17 de setembre de 2021, al Palau de Cogressos de Girona, en format presencial i en streaming.

El programa, que podeu consultar en aquest enllaç, girarà al voltant de les “Dependències al llarg del cicle vital: enfortiment i autonomia" que serà abordat per experts i expertes, de l'àmbit acadèmic i professional, en taules rodones simultànies, estructurades pels eixos:

  • Eix 1: Addiccions
  • Eix 2: Dependències relacionals en el cicle vital
  • Eix 3: Diversitats i altres situacions que generen dependència
  • Eix 4: Sistemes generadors d’autonomia i dependència

Comptarem amb dues conferències, amb l'Amador Fernández Savater, investigador independent que, amb la seva "filosofia pirata", posarà les bases del debat i anàlisi que farem al llarg del Congrés i que clourà l'Estrella Montoliu, catedràtica de Lingüística i experta en comunicació, que ens farà reflexionar sobre la importància del llenguatge i dels conceptes en l'imaginari social.

Les comunicacions i els pòsters, que es poden presentar fins al 31 de maig, relacionats amb els eixos programàtics, visibilitzaran les bones pràctiques d'arreu que es compartiran amb tothom, i des de l'art i la cultura, faran crítica social tot interpel·lant-nos des de diferents visions.

El Congrés de Serveis Socials, abans jornades amb una llarga trajectòria, és un espai consolidat de debat i reflexió col·lectiva entre els i les professionals de la xarxa de Serveis Socials, amb la finalitat d'afavorir la construcció d’un discurs propi que doni respostes als nous reptes de futur en l'àmbit dels serveis socials.

Aquesta edició, en la qual s'han incorporat els Serveis Socials Especialitzats, tornarà a ser un lloc d'encontre dels i de les professionals en què compartirem i en sortirem enriquits amb la mirada posada en el Sistema de Serveis Socials, molt tensionat per la multiplicitat de respostes que se li demanen.

Els col·legiats i col·legiades del CEESC gaudiu d'un preu de 60€ en la inscripció al Congrés.

>> Inscripcions

>> Oferim 6 beques per a membres del CEESC

>> Web del Congrés