El 3r Congrés de Serveis Socials Bàsics es celebrarà sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’, els dies 17 i 18 d’octubre a La Farga Congress de L’Hospitalet de Llobregat.  

Aquesta edició vol posar de manifest la situació actual, el futur dels Serveis Socials Bàsics i el paper dels i les professionals

L’objectiu del III Congrés de Serveis Socials Bàsics és establir l’intercanvi d’expertesa professional com a element clau per fer visibles les fortaleses en l’acompanyament professional.

En aquesta edició del Congrés esperem comptar amb la participació de tot el col·lectiu que formem part dels Serveis Socials Bàsics de Catalunya. És un moment clau del sistema i l’assistència i participació han de fer visible el nostre compromís amb el servei i la ciutadania. El Congrés ha de permetre establir un debat intens, d’intercanvi i reflexió sobre les estratègies necessàries en el nostre sistema per fer front al canvi i a la transformació.

Ja podeu consultar-ne el preprograma

En la ponència marc ens acompanyarà Itziar Gonzalez, arquitecta, ex-regidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona i activista política catalana. I en l’acte de clausura, Francesc Vilà, psicoanalista, Director Sociosanitari de la Fundació Cassià Just i Membre del Consell Assessor de Salut.

Aquelles persones que hi estigueu interessades, ja podeu formalitzar la inscripció omplint el formulari i fent l’ingrés del preu d’inscripció.  

Els preus per assistir al Congrés són:

  • Membres dels col·legis organitzadors (CEESC, COPC i TSCAT): 60 euros
  • Altres professionals: 80 euros
  • Estudiants i persones a l’atur: 35 euros

Formulari inscripció