Butlletí especial

INFORME: L’ES al Sistema de Protecció a la Infància
Aquest informe té com a objectiu fer palès que les educadores i els educadors socials som la figura clau en el sistema d’atenció i de protecció, recollint els principals problemes, dificultats i reptes d’aplicació i les propostes de millora a curt termini dins de l’exercici de la nostra professió.

[més info]

Més contactes amb l'Administració
Hem mantingut reunions amb l'Administració, a qui hem traslladat les informacions que ens heu fet arribar per calibrar conjuntament la situació de l’emergència. Amb certa perplexitat, constatem que el patiment dels professionals potser els ha semblat excessiu.
[més info]

Sortir de la crisi amb noves perspectives de futur
El CEESC ens hem adherit a aquest manifest, promogut per diferents entitats que volen expressar, davant d’aquesta emergència, la necessitat compartida d’una reflexió que s’ha de transformar en acció per millorar la nostra societat.
[més info]

Document d'orientació per a famílies
L'EATAF, juntament amb el COPC, el TSCAT i el CEESC, amb la voluntat de donar suport a les famílies quant a les transicions dels fills entre les llars, han elaborat un document per ajudar-les a valorar el risc implícit en aquestes transicions atesa la situació actual.
[més info]

Fes-te visible! L'educació social davant la crisi
Som una professió indispensable i volem fer-ho visible. Comparteix a les xarxes una fotografia que mostri la teva tasca com a ES en aquests moments de crisi. Etiqueta'ns i farem d'altaveu. #JoNoEmPucQuedarACasa #LesEducadoresSocialsSempreHiSom
[Participa-hi!]

Continua l'EncapsuladES
Demà dijous, continua l'Encapsulades amb Apropa Cultura i Basquet Beat. A partir de la setmana vinent, les EncapsuladES seran dimarts i dijousi tindrem convidats que ens parlaran sobre gent gran, sense sostre, protecció a la infància, mediació i sèniors.
[més info]

Recursos i preguntes d'infants i per a infants
El CEESC s’ha aliat amb altres col·legis professionals de l’àmbit social i altres agents de l’àmbit de la infància per recollir recursos i preguntes d’infants i adolescents catalans a les quals donar resposta.
[envia'ns les teves preguntes]
Observatori de la realitat sociolaboral
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos, convocatòries i propostes boniques que es puguin fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!