Butlletí especial

Busquem propostes per a entorns rurals des de l’ES
Per al juliol, el CEESC tenia programada una jornada especial a l’Espluga de Francolí. Quan pugui ser possible, aquesta jornada vol ampliar el coneixement del treball que es fa des de l’Educació Social en els pobles i les comarques per enriquir la professió i la disciplina. Coneixes alguna proposta significativa per al sector d’algun poble o comarca?

[més info]

Vols escriure un article?
El CEESC posa a disposició dels educadors i les educadores socials les seves eines de comunicació per tal de poder deixar testimoni de com s'està vivint aquesta crisi a nivell professional i també, perquè no, a nivell personal.
[més info]

Una rosa per a l'Educació Social
Aquest Sant Jordi hem repartit roses als educadors i les educadores socials perquè l'educació social és una professió indispensable. Per seguir fent-ho visible i reconèixer la nostra feina!
[més info]

Comunicat del CGCEES respecte del confinament dels infants
El Consejo General de Colegios de Educadoras y Educadores Sociales ha emès un comunicat respecte de la sortida del confinament d'infants i adolescents. Demanem reformular les mesures preses perquè s'atenguin adequadament les necessitats de la infància i l'adolescència.
[més info]

Mediació en temps de COVID
El Centre de Mediació de Catalunya ha posat en marxa el programa Mediació i COVID-19, un nou servei gratuït de mediació per a resoldre conflictes i consultes durant l’estat d’alarma. Els ES que formen part del registre de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya també atenen aquest servei, juntament amb altres professionals.
[més info]

Premis RetinES
Us recordem que continua oberta la convocatòria als Premis RetinES 2020. Fins al 15 de maig podeu enviar els vostres vídeos o projectes audiovisuals en benefici de l'acció i/o activitat socioeducativa.
[més info]

No et perdis les EncapsuladES
La setmana vinent seguim endavant amb les EncapsuladES, els dimarts i els dijous a les 19:00h, amb educadores i educadors socials d'arreu de Catalunya i de diversos àmbits que estan vivint la crisi en primera línia.
[més info]

Nou número de la Revista RES
El número 30 de la Revista RES està dedicat a l'Educació Social i la joventut i mira de respondre preguntes sobre formació dels professionals, sobre polítiques de joventut o  sistemes de protecció d'arreu de l'estat.
[més info]

Especial COVID-19
A la web del CEESC trobareu l'apartat 'Especial COVID-19' on hi hem agrupat les accions que està fent el CEESC, els serveis específics i els recursos que us oferim, així com l'apartat d'activitats i propostes d'altres entitats.
[més info]
Observatori de la realitat sociolaboral
Activitats, convocatòries i propostes d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos, convocatòries i propostes boniques que es puguin fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!