Butlletí especial

Dues setmanes treballant per la professió durant la crisi
Fa una setmana que vam publicar la Crida “En què et podem ajudar”, a través de la qual volem estar el màxim al costat de totes les professionals de l’educació social, per tal de respondre els vostres dubtes, denúncies i queixes i fer d’altaveu de la professió. Aquesta crida també ens està servint per denunciar i fer demandes a les administracions competents.

[més info]

Serveis específics del CEESC per a l'emergència COVID-19
T'oferim un seguit de serveis específics per l'estat d'emergència que estem vivint, a través de contactes amb altres entitats o col·lectius. Són serveis que considerem que, com a professionals de l'educació social, us poden ser d'utilitat: assessoraments en temes epidemiològics, jurídics i de riscos laborals, així com un servei de suport piscològic.
[més info]

El Servei d’Ocupació del CEESC segueix actiu
El servei de Borsa de Treball segueix operatiu per atendre adequadament qualsevol possible demanda urgent de professionals d’organitzacions que continuen treballant amb la ciutadania. També mantenim actius el Servei d'Orientació Personalitzat i el Servei d'Acompanyament i Orientació en Processos d'Oposició.
[més info]

EncapsuladES
Des d'ahir, i a través dels lives d’Instagram, connectarem en directe amb educadores i educadors socials que treballen al peu del canó perquè ens expliquin com estan treballant, com combinen les seves tasques o com s’organitzen en aquesta situació d’emergència.
[més info]

Quins són els meus drets en matèria de salut, seguretat i higiene a la feina?
Des de IACTA, entitat que gestiona el servei d'assessorament jurídic del CEESC, ens han escrit aquest article sobre drets laborals en matèria de salut, seguretat i higiene.
[més info]

Cursos a distància
Les entitats amb qui tenim conveni per a la formació a distància, Escola EFA, Arkhé i Escola Empordà, mantenen el seu catàleg actiu. Consulta totes les formacions i troba la que més t'interessi.
[més info]

DOSSIER TEMÀTIC: L’autocura dels professionals de l'ES
Tenint en compte la situació que estem vivint, hem considerat adient recuperar la cerca documental relativa a l’autocura de professions del sector i que vam publicar al nostre blog recentment.
[consulta el dossier]

Educadors socials: encara més al límit amb la crisi del coronavirus
Dilluns passat, TV3 va emetre una notícia sobre la situació dels ES en aquesta crisi: falta de material de protecció, formació específica i controls sanitaris en els centres de menors, amb el risc de contagi que suposa tant per a ells com per als infants que hi viuen.
[mira el programa]

Ajornada l'Assemblea de març
Atesa la situació d'alerta sanitària, la Junta de Govern del CEESC hem considerat necessari ajornar l’Assemblea General Ordinària del primer trimestre de 2020, que s'havia de celebrar avui divendres 27 de març. Us informarem tan aviat com tinguem la nova data. Trobareu la informació relativa a l'assemblea a la nostra web.
[més info]
Observatori de la realitat sociolaboral
Activitats a distància d'altres entitats
Mentre duri l'estat de confinament, en aquest apartat volem recollir cursos i qualsevol activitat que es pugui fer a distància.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

Amb motiu de l'entrada en vigor de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que pots donar-te de baixa d'aquest Butlletí en qualsevol moment. Clica aquí

Aquest és un missatge automàtic. Si us plau, no el responguis directament. Si vols posar-te
en contacte amb nosaltres, escriu-nos a ceesc@ceesc.cat.

ISSN 2014-2137

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!