Butlletí del CEESC ESPECIAL · Si no el veus bé, clica aquí

Des del CEESC mirem un moment enrere,
per veure el que hem aconseguit.
Perquè el 2017 ha sigut un any 10
i volem comptar amb tu perquè el 2018 també ho sigui!

#1 Debats territorials
Realitzem 5 trobades sobre temes d'interès professional arreu de Catalunya. Hem tractat diferents temes, que considerem importants per a la nostra professió i per veure com han evolucionat en aquests 20 anys.

#2 Comitè d'ètica
Creem el Comitè d'ètica del CEESC que ha d’establir criteris de bona praxi i orientacions tècniques que permetin als professionals anticipar-se a potencials situacions de conflicte.

#3 Camins i perspectives
Organitzem aquesta Jornada en què estudiants es troben amb professionals de diversos àmbits innovadors o en creixement, i es donen a conèixer els estudis de postgrau i eines pràctiques per accedir al món laboral.

#4 Serveis de mediació
Promocionem la resolució pacífica de conflictes i posem en funcionament dos espais de mediació i facilitació a disposició dels col·legiats, de les organitzacions i de la població en general.

#5 Quaderns d'Educació Social
Publiquem el número 19 dels Quaderns d'Educació Social, un número especial dedicat al 20è aniversari, que reflexiona sobre els elements més rellevants en la nostra professió d'aquests últims 20 anys.

#6 Fem visible l'Educació Social
Millorem la cobertura de termes a l’entorn de l’educació social a la Viquipèdia, l’enciclopèdia lliure més gran del món, per fer visible a la resta de la societat la disciplina i el dia a dia de la professió.

#7 Dictàmen de Serveis Socials
En el marc de col·laboració estable que el CEESC té amb la Diputació de Barcelona, elaborem un Dictamen a l'entorn de la realitat professional de les educadores i els educadors socials en els Serveis Socials Bàsics de la província de Barcelona.

#8 Posicionaments
Som la veu i la representació constant del que dieu i feu els nostres col·legiats i col·legiades. El 2017 ens hem posicionat i mobilitzat per temes com la protecció a la infància, la mediació o la figura de l'educador social a l'escola.

#9 Amb l'acció comunitària
Iniciem formació pràctica i teòrica i assessoraments a equips de treball dels Casals Cívics i Casals de la Gent Gran que depenen de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu d'acompanyar la implementació del treball comunitari.

#10 Gran Gala de l'Educació Social
Posem punt i final a la celebració del 20è aniversari del CEESC, que vam iniciar l'octubre del 2016, amb un acte especial consistent en 6 hores ininterrompudes d’actuacions, amb dansa, música, teatre i tallers.

Fem que aquest 2018 sigui un altre any 10!

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre


Aquest és un missatge automàtic per al tots els col·legiats i col·legiades i Amics i Amigues del CEESC.
Si us plau, no el responguis directament.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, escriu-nos a a ceesc@ceesc.cat.

Política de privacitat