Butlletí del CEESC ESPECIAL · Si no el veus bé, clica aquí

Vaga feminista pel Dia Internacional de la Dona
Des del CEESC donem el nostre suport a la convocatòria de vaga general, convocada per avui 8 de març, secundant-la i sumant-nos a moviments feministes i entitats socials, i també animem a acudir a les mobilitzacions previstes per aquest dia.

Les 5 dades que expliquen la desigualtat de gènere a l'ES
Aquesta setmana us hem proposat un petit joc basat en algun dels apartats de l'#InformeES. Tot i que podem dir que la situació de les ES és prou bona, volem destacar 5 dades que expliquen les desigualtats de gènere en l’educació social.

Les dones professionals reclamem equitat de gènere
La Comissió de Dones de la Intercol·legial va fer públic ahir el Decàleg per l'Equitat de Gènere que reclama "un tracte equitatiu entre dones i homes en el món professional per eliminar qualsevol discriminació de gènere".

Comunicat del CGCEES - 8M Dia Internacional de la Dona
Com a col·legi membre del CGCEES, ens fem nostre el seu comunicat perquè veiem necessari seguir lluitant “enfront de les forces patriarcals més reaccionàries que s'activen amb la intenció de mantenir l’statu quo en les relacions de poder entre els gèneres".

Trencarols. Juguem per la igualtat de gènere
Des del centre especial de treball Apunts, ens parlen sobre #Trencarols un joc de cartes que han creat per treballar el vocabulari de gènere i la igualtat a partir de dinàmiques.

Consideracions per a una comunicació igualitària
Reproduïm al blog l'article sobre comunicació igualitària que va sortir publicat al Full Informatiu d'hivern, de la lingüista Irene Yúfera.

#ESmicromasclisme
Volem llegir-te i saber si, com a educadora social, has patit algun micromasclisme a la feina. Utilitza l'etiqueta #ESmicromasclisme per explicar-nos la teva experiència.

CÀPSULA: Com prevenir la VdG?
El proper 4 de juny tindrà lloc a Lleida aquesta Càpsula que vol oferir un espai de reflexió, de comunicació i de discussió en grup sobre la violència de gènere.

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre


Aquest és un missatge automàtic per al tots els col·legiats i col·legiades i Amics i Amigues del CEESC.
Si us plau, no el responguis directament.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, escriu-nos a a ceesc@ceesc.cat.

Política de privacitat

Reenvia aquest Butlletí electrònic als teus contactes per compartir-ne el contingut!