Butlletí del CEESC núm. 332 · 19 d'octubre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Recuperem la Llei catalana contra els desnonaments i els talls de subministraments
Des del CEESC observem amb preocupació la situació d’exclusió residencial i l’impacte directe que té sobre la població. Per aquest motiu, ens hem adherit al manifest que demana recuperar la Llei 24/2015, que està suspesa en aquells articles que fan referència a garantir el dret a l’habitatge.

[més info]

Concurs de Projectes d'Educació Social, Memorial Toni Julià
Ja podeu consultar les bases de la 5a edició del concurs de projectes professionals realitzats per educadores i educadors socials i estudiants d'educació social, en què es premia els que es considerin més interessants i innovadors. El termini de presentació finalitza el 31 de març de 2019.
[més info]

Examinant el sistema de protecció a la infància i l'adolescència
Aquests darrers dies estan sent força convulsos per les circumstàncies que han envoltat novament l’arribada d’adolescents estrangers sense referents familiars. Us convoquem a la propera trobada del Col·lectiu professional de Protecció a la Infància aquest proper dilluns, 22 d'octubre, a les 17.30h.
[més info]

Obrim nova convocatòria per formar part del Cruïlles
L'espai de treball compartit per a entitats, cooperatives o empreses de sectors socioculturals i socioeducatius al CEESC obre nova convocatòria per al període 2019-2021. Poden participar-hi activistes socioculturals i socioeducatius, i agents socials, educatius o culturals productors de projectes innovadors.
[més info]

Vols guanyar dues entrades d’estrena per tot un any?
Quina pel·lícula social t’ha impactat més darrerament? Ens recomanes un curtmetratge de denúncia social? Des del RetinES volem crear un arxiu de recomanacions de cinema. Fes-nos la teva ressenya i guanya dues entrades per a l’estrena del Docs Barcelona durant un any.
[participa-hi]

Educació360, personalització de l'aprenentatge
El dia 20 d'octubre participem a la jornada de treball "Educació360, personalització de l'aprenentatge" que ha preparat la FMRPC, en el marc de l'Aliança Educació360 de la qual formem part. Animem les educadores i els educadors socials a participar-hi.
[més info]

Presentació del CEESC a la seu de Reus de la UOC
El 5 de novembre tindrà lloc una trobada entre alumnes de la UOC i el CEESC a la seu de la UOC de Reus. El Jordi Martínez i el Juanjo Vernet, membres de la Junta delegada del CEESC a Tarragona, visiten la universitat per donar a conèixer el Col·legi.
[més info]

CURS ON LINE: Coeducació i acolliment en centres de protecció a la infància i l’adolescència
Aquesta formació pretén introduir els conceptes sexe i gènere a l’atenció residencial a infants i adolescents per tal de prendre consciència i desenvolupar accions crítiques que possibilitin espais de llibertat.
[més info]

CÀPSULA: Principals novetats del RGPD i el seu impacte en l’àmbit social: introducció a la normativa
L’objectiu d'aquesta Càpsula és donar a conèixer les novetats del Reglament General de Protecció de Dades i identificar les tasques a realitzar per tal que les entitats de l’àmbit social s’adaptin a les noves obligacions.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Properes #CàpsulES

[més Càpsules]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

Activitats d'altres entitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat