Butlletí del CEESC núm. 333 · 26 d'octubre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Peixera ètica 2018: Posem una mirada ètica a la tasca professional
El proper dilluns 29 d'octubre debatrem sobre com els diferents models professionals defineixen el model d'intervenció, de quina manera els diferents models ètics interpreten els principis de l'acció i fins a quin punt un model tècnic determina les possibilitats ètiques de l'organització.

[no t'ho perdis!]

III CSSB. Recuperem l'essència de la nostra tasca
El 17 i 18 d’octubre es va celebrar el III CSSB que es consolida amb més de 750 assistents i 20 taules rodones. Hi vam poder comprovar que el compromís dels professionals dona lloc a experiències innovadores que funcionen, però la saturació del sistema dificulta compartir-ne els aprenentatges.
[més info]

Com ser educador/a social i no morir en el intent?
Les majories d'actes del #DiaES versaven sobre els errors de nostra professió com un punt d’inflexió per reconvertir o transformar la nostra feina. Així va néixer la jornada especial amb teatre fòrum d’Art&Coop, que vam dur a terme el passat 4 d’octubre. A la web trobareu el vídeo sencer de l’activitat.
[més info]

Com va anar el Celebrem i construïm professió 2018?
El passat 2 d'octubre vam organitzar aquesta jornada per conèixer i donar veu a l’alumnat que té l’expedient acadèmic amb major qualificació, així com els TFG d’Educació Social amb la nota més alta de Catalunya. A la web hi trobareu els seus treballs i el vídeo sencer de la jornada.
[més info]

Mediació i comunitat. Una mirada des de l’acció social
El 3 d’octubre, vam celebrar aquesta jornada que va comptar amb Alejandro Nató, coordinador de l'Oficina de Gestión de Conflictos de la Defensoría del Pueblo de la Nación Argentina. A la web trobareu les conclusions de cada tema central de la jornada: acció social, comunitat i mediació.
[més info]

La música rap com a eina de transformació social i superació de conflictes
L’ICIP vetlla per la promoció de la cultura de la pau en la societat catalana i en l’àmbit internacional. Ara obren a convocatòria de la tercera edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau.
[més info]

A LLEIDA: Educar a través de la sorpresa. Com aprèn el cervell?
El proper divendres, 9 de novembre tindrà lloc a Lleida una conferència a càrrec de David Bueno, doctor en Biologia i professor de Genètica de la Universitat de Barcelona, que explicarà les implicacions de la neurociència en l'educació.
[més info]

CURS: La mediació de conflictes a les organitzacions
Volem proporcionar coneixements, tècniques i eines per abordar els conflictes dintre de les organitzacions i, alhora, valorar els conflictes com a oportunitats de transformació i de canvi. Justificareu 20 hores de formació bianual obligatòria per a mediadors/ores.
[més info]

CÀPSULA: Principals novetats del RGPD i el seu impacte en l’àmbit social
L’objectiu d'aquesta Càpsula és donar a conèixer les novetats del Reglament General de Protecció de Dades i identificar les tasques a realitzar per tal que les entitats de l’àmbit social s’adaptin a les noves obligacions.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Altres activitats del CEESC

[més activitats]

DESCOMPTES COMERCIALS

Arç Cooperativa

Productes acreditats amb el segell EthSi, perquè facis el pas a unes finances ètiques i solidàries també en les teves assegurances.

[més info]

Espai Psicoanalític de Barcelona

15% de descompte per a membres del CEESC per al curs Introducció a la Psicoanàlisis, que començarà el proper dijous 8 de novembre.

[més info]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat