Butlletí del CEESC núm. 334 · 2 de novembre de 2018 · Si no el veus bé, clica aquí

Posicionament del CEESC
El CEESC hem fet públic un posicionament en referència a les mesures preses pel Govern central per a l’atenció dels joves migrants sense referents familiars i la situació actual a Catalunya. Demanem al Govern que hi aporti els recursos necessaris i ens oferim a participar de tots aquells espais en què s'hi treballi una resposta planificada.

[llegeix el posicionament]

Recuperem la Llei catalana contra els desnonaments
La Generalitat i el Govern central han signat l'acord per recuperar totalment la llei catalana contra els desnonaments després de 2 anys de suspensió. El CEESC hem recolzat aquesta iniciativa, impulsada pel Grup Promotor.
[més info]

El CEESC a 'La Mañana'
El passat 8 d'octubre es va publicar un article al diari 'La Mañana' de la presidenta de la Junta delegada del CEESC a Lleida, la Míriem Solsona, en què parla de la presència del CEESC a Lleida, així com de la professió d'educador/a social.
[llegeix l'article]

Nou curs d'Educa amb l'Art 2018/2019
Places gratuïtes per a membres del CEESC al nou curs d'Educa amb l'Art d'Apropa Cultura! Enriqueix, potencia i dona una nova dimensió a la teva tasca com a educador/a a través de les diferents disciplines artístiques.
[més info]

Aconsegueix 2 entrades per al Docs Barcelona de novembre
Regalem 3 entrades dobles a membres del CEESC per a l’estrena, el dia 7 de novembre als Cinemes Girona, al Docs Barcelona del mes: Of fathers and sons, una història que ens permet comprendre el conflicte que viu Síria.
[participa-hi]

AL BLOG: Acció comunitària i medi obert: 7 mesos 7 projectes
La recerca sobre Acció Comunitària en Medi Obert, publicada l'abril del 2018, segueix ara amb el projecte compartint les entrevistes que es van fer als referents dels 7 projectes que hi han format part.
[més info]

Mapa d’Educació Comunitària
Impulsem una nova edició del Mapa d’Educació Comunitària de Barcelona que volem que sigui un fidel reflex de la riquesa i el tarannà de la ciutat i la ciutadania que hi viu. Et necessitem per copsar aquelles iniciatives d’Educació Comunitària de la ciutat.
[participa-hi!]

Realitat i reptes de l’acció socioeducativa
El proper 8 de novembre s'inicia la tercera edició d’aquest cicle de conferències que dona veu a professionals de diferents àmbits per conèixer les realitats que estan vivint i a quins reptes s’afronten. La primera conferència serà "La veu de joves que han viscut projectes socioeducatius."
[més info]

Àgora Ciutadana 2018
El proper 12 de novembre la Xarxa per una Ciutadania Activa i Compromesa ha organitzat l'Àgora Ciutadana 2018 per visualitzar la importància de la implicació ciutadana en la garantia dels drets socials, i destacar el valor del compromís social per la garantia de drets socials i per l’empoderament de la ciutadania, entre d'altres.
[més info]

CURS: La mediació de conflictes a les organitzacions
Volem proporcionar coneixements, tècniques i eines per abordar els conflictes dintre de les organitzacions i, alhora, valorar els conflictes com a oportunitats de transformació i de canvi. Justificareu 20 hores de formació bianual obligatòria per a mediadors/ores.
[més info]

CÀPSULA: Els carrers són nostres: Graffiti i muralisme polític
L'artista Roc Blackblock ens presentarà la seva exposició "Els carrers són nostres" que mostra una petita part de l'allau creatiu que va impregnar els carrers cap als volts de l'any 2000; història del graffiti a la ciutat comtal lligat a les lluites per la transformació social.
[més info]
PUBLICITAT

En anteriors butlletins

El divendres, 2 de novembre, el CEESC romandrà tancat.

AGENDA

Propers cursos

[més cursos]

Activitats d'altres activitats

[més activitats]

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya
ceesc@ceesc.cat - 934 521 008 - www.ceesc.cat
Barcelona - Girona - Tarragona - Lleida - Terres de l'Ebre

Subscriu-te als Butlletins digitals del CEESC

ISSN 2014-2137

Política de privacitat